NCC

KMA-samordnare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö


Rollen hos oss

Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår täktverksamhet där du kommer att bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Arbetet är operativt och du kommer såväl praktiskt som administrativt stötta plats- och arbetschefer samt produktionen i produktionsfrågor, produktionsplanering, effektivitetsoptimering, utredningar, produktionskalkyler och vid revisioner etc.

Du arbetar även med frågor som rör anbud, inköp, projektering och kalkylunderlag. I denna roll har du nära kontakt med såväl personal inom produktionen som råvaruförsörjningen för de specifika täktverksamheterna. Rollen har karaktären ”spindeln i nätet”. 
Beroende på områdets geografiska utbredning stöttar du flera anläggningar samtidigt.


Dina erfarenheter

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har för tjänsten annan relevant utbildning. Meriterande är erfarenhet av täktverksamheter och projektledning och vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare platschefs-, revisions- eller KMA-roll.


Dina egenskaper

Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas väl i rollen behöver du även vara en god kommunikatör och lagspelare.

Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt. Du gillar kombinationen av att till stor del stötta verksamheten ute på anläggningarna men även vid behov sitta inne på kontoret. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, engagerad samt har en flexibel inställning.

Du värdesätter ett bolag som arbetar för en god arbetsmiljö och du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.


Ytterligare information

Din placeringsort blir enligt överenskommelse på ett av kontoren i våra Norra Area Managerområden som sträcker sig från Gävle i söder till Kiruna i norr. Lämpliga orter kan vara Umeå, Örnsköldsvik eller Sundsvall, men även andra orter längs norrlandskusten kan diskuteras.

Då du kommer att röra dig inom distriktet kräver tjänsten att du har B-körkort och tillgång till bil.

Vill du veta mer om rollen som KMA Samordnare hos oss är du välkommen att kontakta chef Verksamhetsutveckling Charlotte Thiman på telefon 070-088 71 22 eller mail charlotte.thiman@ncc.se

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.  

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-06-30.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb KMA-samordnare