NCC

KMA-samordnare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu söker vi en erfaren KMA-samordnare!
Kom och hjälp oss att växa! Vi inom avdelning NCC Infra North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten Västernorrland, Jämtland) med spännande och utmanande Anläggnings-, Mark-, Industri- och Infrastrukturprojekt. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vill därför förstärka vår specialistenhet med dig som vill samordna arbetet inom vår region gällande Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö - hos oss kallad KMA-samordnare. 

Rollen hos oss
Som vår specialist inom KMA har du en rådgivande funktion åt regionen avseende frågeställningar som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö och arbetar proaktivt med dessa frågor. Din uppgift blir att samordna KMA-arbetet på regionen där ansvaret för utförandet kommer att vara delegerat på olika roller nära produktionen. Du förväntas arbeta med att utveckla och förbättra regionens KMA-arbete samt stötta produktionsorganisationen i arbetet med ständiga förbättringar. Du kommer även att delta i arbetsgrupper och nätverk, verka som en kommunikationskanal mellan centrala enheter och regionens projekt parallellt som du själv delvis arbetar operativt med KMA-frågor i vissa anbud och/eller pågående projekt. Som KMA-samordnare rapporterar du direkt till regionens specialistchef för Anbud/Inköp/KMA.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Du bör ha flera års erfarenhet av arbete med KMA-frågor. Meriterande är om du har högskoleutbildning med inriktning mot Kvalitet, Miljö och/eller Arbetsmiljö samt erfarenhet inom anläggnings- och entreprenadbranschen. Det är även en fördel om du har kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER samt erfarenhet från projektledning. 

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Du har ett starkt intresse för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. För att lyckas i rollen behöver du vara framåt och ha lätt för att kommunicera med både beställare och produktionspersonal. Du är strukturerad och skicklig på att hantera flera frågor parallellt och drivs av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar, på kort och lång sikt. I din roll som KMA-samordnare kommer du arbeta med branschens regelverk samt nomenklatur, vilket du bör känna dig bekväm med. 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringen är i Luleå, Umeå alternativt Sundsvall. I rollen ingår det resor inom regionen.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda 
värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Specialistchef Sami Leskinen, tel: 070-576 26 79.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-06-10.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Luleå

Kategorier : Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb KMA-samordnare