NCC

KMA

Sista ansökningsdag: 2021-08-15 - Solna

Trivs du med att arbeta produktionsnära och har lång erfarenhet av Kvalitets, Miljö- och Arbetsmiljöarbete?

Vi på Civil Stockholm inom NCC Infrastructure söker nu efter KMA-samordnare som kommer vara en viktig del i att bibehålla och utveckla vårt systematiska arbete i våra mark- och anläggningsprojekt som kan vara stora och komplexa. Du kommer rapportera till Gruppchef KMA och ingå i en grupp med 8 kompetenta kollegor med olika inriktningar som tillför specialistkompetens i våra projekt.

 

Rollen som KMA-samordnare
Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där du kommer att stötta, driva och bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Arbetet är till stor del operativt och du kommer stödja projektledningen praktiskt och administrativt i arbetet med att planera, leda och hantera projektets aktiviteter gällande KMA. Det innebär bl.a upprättande av projektets planer, säkerställa interna och externa krav, genomföra skyddsronder samt följa upp egenkontroller och dokumentation. Du kommer även ta en aktiv roll i det systematiska KMA-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur och förutsättningar för att leverera ett bra resultat.

Du kommer inneha ett brett kontaktnät i dina projekt och arbeta aktivt med att involvera olika funktioner i vad som behöver göras, där du med din kunskap är en värdefull resurs och stöd så att våra projekt blir framgångsrika. Vi tror att du drivs av att hitta förbättringar som gör skillnad.  

 

Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del mot produktionsrelaterad verksamhet. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en generalist, där du har erfarenhet av samtliga discipliner och har erfarenhet av arbete i större projekt.

Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion.

 

Ytterligare information
Du kommer att vara placerad i något av våra projekt i Stockholmsregionen.

 

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om rollen som KMA-samordnare hos oss är du välkommen att kontakta Gruppchef KMA, Johan Broberg på telefon 0700-20 58 49.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt då urval görs löpande, dock senast 2021-08-15.

Vi ser fram emot din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 juni

Kategorier : HR & Organisation Miljö & Naturbruk Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb KMA