NCC

KM-samordnare Bostad Stockholm

Att arbeta proaktivt med kvalitets- och miljöfrågor är helt avgörande för att kunna leverera hållbara och lönsamma projekt. Nu söker vi dig som vill fortsätta att driva och utveckla KM-arbetet på bästa sätt. 

 

Affärsområde NCC Building Sverige är specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. 

 

Inom avdelning Bostad i Stockholm arbetar vi med nyproduktion och renoveringar av bostäder och vårdboenden. Det som gör oss unika inom NCC är att vi är helt specialiserade på bostäder. Vi har många spännanande projekt inom nyproduktion bla Kv 12, Veddesta  Älvsjöstaden, Inverness i Danderyd, Täby Park, Bromstensstaden samt pågående renoveringsprojekt i Fittja. Vi är ca 250 medarbetare fördelat på tjänstemän och yrkesarbetare och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Inom avdelningen finns ett stort engagemang att utveckla arbetet framåt med en effektiv produktion och hög produktivitet i samtliga skeden parallellt med att vi aktivt arbetar med arbetsmiljö, hållbarhet, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara Referensföretaget för bostäder!

 

Rollen som KM-samordnare

Som KM-samordnare kommer du vara avdelningens kommunikationskanal i och mellan projekten samt inom avdelningen tillsammans med Verksamhetsutvecklare och Produktionsledning. Du blir viktigt med din kunskap inom kvalitets- och miljöfrågor i våra projekt men också för utveckling och uppföljning i frågorna på avdelningsnivå. Du arbetar och stöttar våra produktionsprojekt med att planera, leda och hantera projektens aktiviteter inom Kvalitet och Miljö. Det innebär bla att kvalitetssäkra att styrande projekthandlingar inom KM uppfyller lagkrav, kundkrav och interna krav (ex projektplan, kontrollprogram och miljöplanproduktion). Du kommer även ha en aktiv roll i interna och externa revisioner och det systematiska KM-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur, arbeta med förbättringar. Du bistår också projektledningen i analys av kvalitets- och miljörisker. 

 

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och meriterande om du arbetat i en produktionsrelaterad verksamhet i bygg- eller fastighetsbranschen. Du har en akademisk utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande motsvarande arbetslivserfarenhet. 

 

Som person är du kommunikativt säker och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi ser även att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktionen.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Du rapporterar till Produktionschef. B-körkort är ett krav.

 

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Produktionschef, Martin Hagberg, 070- 618 49 32 eller Maria Flink, HR, 0709-18 15 45. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb KM-samordnare Bostad Stockholm