NCC

Key Account Sales (Säljare) till Stenmaterial Avdelning Middle

Key Account Sales/Säljare till krossverksamheten i Södermanland och Västmanland

Är du genuint intresserad av försäljning med stort kundansvar? Drivs du av att vara ute hos dina kunder för att bygga relationer och har ett skarpt sinne för affären? Vi har stor efterfrågan på våra produkter och tjänster och nu finns en möjlighet att bli en del av vårt team på en växande och spännande marknad i Södermanland och Västmanland.

 

Rollen som Key Account Sales (Säljare):

Som säljare hos oss får du utveckla vårt kunderbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver oss till en starkare marknadsposition. En viktig del i rollen är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder genom aktivt arbete med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter och bygga relationer utifrån våra strategiska mål. Du ansvarar för försäljning och marknadsbevakning i Södermanland och Västmanland samt för försäljningsbudget och prognos.    Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med produktionen och vårt Customer Center, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål. Du ansvarar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandling och uppföljning

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har:

Vi söker dig som är strategisk i ditt affärs- och försäljningstänk, kan identifiera nya affärsmöjligheter, hitta synergier och bygga och driva affär och projekt fram till avslut. Du stimuleras av att göra lönsamma affärer, förstår vikten av att arbeta ute, nära kunderna och har ett stort engagemang för affären.

 

Du har minst 3 års säljerfarenhet från åkeri- eller anläggningsbranschen. Erfarenhet av att arbetat med ballastmaterial, i täktverksamhet eller anläggningsbranschen samt ett upparbetat nätverk i området och branschen är starkt meriterande.

 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du förtroendeingivande med ett starkt eget driv, är proaktiv med förmåga att skapa långvariga relationer externt som internt med fokus på kunden, kvalitet och lönsamhet. Du är en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Eskilstuna, men innebär också resor då kundbesök är frekvent förekommande. B- körkort och tillgång till bil är ett krav. Vid behov tillämpas provanställning.

Den här tjänsten kan komma att bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-01.

Registrera din ansökan och CV nedan.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

 

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Henrik Stjernberg på telefon 070-020 58 00.

 

Varmt välkommen med din ansökan

 

Vi avvisar respektfullt all korrespondens från rekryterar, annonsörer eller leverantörer av bemanningslösningar.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetspartners och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC – ett av de ledande byggföretagen i Norden

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Katrineholm . Publicerat : 27 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Key Account Sales (Säljare) till Stenmaterial Avdelning Middle