NCC

Kandidat Traineeprogram 2024 - Hercules grundläggning

Nu erbjuder vi dig som har en examen med inriktning bygg- eller anläggning (120 eller 180 hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet en fantastisk möjlighet att bli Trainee hos oss på Hercules Grundläggning. Du blir en del i NCC:s väletablerade Traineeprogram samtidigt som du utför sitt vardagliga arbete hos oss. Ta chansen att få bästa möjliga starten på din karriär samtidigt som bygger ett starkt nätverk och skaffar vänner för livet!

 

Hercules Grundläggning är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag som ägs av NCC-koncernen. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder med att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Vår marknad finns i hela Sverige och för att säkerställa gedigen kvalitet och effektiv produktion i alla led, producerar vi betongpålar i egen regi. Denna Traineetjänst är med placering i Stockholm med omnejd som utgångspunkt.

 

NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) är uppbyggt efter en rotationsmodell där du under dina 12 månader som Trainee arbetar i olika roller inom vår produktionsverksamhet. På Hercules Grundläggning innebär detta att du får testa på hur det är att arbeta inom t ex inköp, kalkyl, fabrik, teknik och produktion. Du kommer få gott om tid att lära dig hur vi planerar och genomför våra grundläggningsprojekt som också har nära koppling till våra pålfabriker och geotekniska specialister. Rotation inom andra avdelningar på NCC kan komma att bli aktuellt. Utöver arbetet produktion får du ta del av utbildningar och gemensamma träffar tillsammans med övriga Traineer. Vid starten upprättar du därför tillsammans med din chef en individuell utvecklingsplan för din första tid hos oss. 

 

Vid programmens start är det viktigt att du har en examen och max två års arbetslivserfarenhet efter studierna. Traineetjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Efter programmet styr dina intresseområden och verksamhetens behov om du går in i en arbetsledande roll eller inom vår stöd- och specialistfunktion nära produktion på Hercules Grundläggning.

 

Ansökningsprocessen

Rekryteringsprocessen inom Traineeprogrammet består av flera urvalsmoment. När du skickar in din ansökan svarar du på några urvalsfrågor samt registrerar CV, personligt brev och betyg på hittills avslutade kurser. När du har ansökt och uppfyller rätt kriterier för traineeprogrammet kommer du automatiskt att få information om nästa steg i processen som är arbetspsykologiska tester. Om du går vidare efter första steget följer videofrågor och därefter intervju, referenstagning och bakgrundskontroll.

 

Sista ansökningsdatum är den 31 december. Observera att vi inte kommer att påbörja urvalsprocessen innan ansökan stänger den 31 december. I februari får du besked om du har gått vidare i processen.

 

Vid frågor - kontakta oss på student@ncc.se.

 

Varmt välkommen med din asökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kandidat Traineeprogram 2024 - Hercules grundläggning