NCC

Kalkylspecialist, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Söker du en tjänst där du får vara en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt? Då kan rollen som Kalkylspecialist hos oss på NCC vara din nästa utmaning!

 

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 250 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Senapsfabriken, Segerstedthuset, Lugnets Badhus och Ångströmlaboratoriet vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, samverkan, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

 

 

Rollen som Kalkylspecialist

Som kalkylspecialist blir du en nyckelperson för avdelningen när det gäller att skapa nya affärer och byggprojekt. I anbudsprocessen och i erhållna projekt kommer du, tillsammans med kollegor inom affär, inköp, produktion och installation, ansvara för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att kunna leverera hög kvalitet och lönsamhet under produktionen.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande i och med att vi inom avdelningen bygger både bostäder och övriga hus åt såväl privata som offentliga kunder. Vi arbetar ofta i tidig samverkan med våra kunder och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar. Kalkyler och prisbedömningar sker därför i olika skeden samt med olika förutsättningar och du kommer vara delaktig i framtagandet av kalkyler i såväl anbud-, projekterings- och produktionsfasen.

 

I kalkylarbetet ansvarar du för att kalkylera och sammanställa kostnader utifrån förfrågningsunderlag samt att identifiera och prissätta risker och möjligheter utifrån projektens förutsättningar. Digitala arbetssätt genomsyrar rollen och användning av modeller för mängdavtagning, planering och visualisering blir en del av din vardag.

 

Som Kalkylspecialist hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar inom företaget, något som ställer krav på god kommunikationsförmåga. Att samverka med övriga medarbetare i projekten är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet och det är av största vikt att du brinner för att skapa ett nära samarbete med avdelningens affärs-, specialist- och produktionsorganisation.

 

 

Din profil

För att lyckas i rollen som kalkylspecialist tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar;

 

Du uppskattar att arbeta mot uppsatta mål där du får bidra med kreativa lösningar. Vidare är du en person som trivs med att arbeta med siffror, göra risk- och möjlighetsbedömningar och skapa resultat i ditt arbete.

 

Du har flera års arbetslivserfarenhet från byggbranschen i produktionsnära befattningar samt erfarenhet av att kalkylera. Du har ett intresse för och kunskap om kostnadsnivåer och olika produktionsmetoder, som du kan nyttja vid framtagandet av kalkyler.

 

Som person är du kundfokuserad, driven och strukturerad. Du kan identifiera och analysera risker men motiveras framförallt av att finna lösningar på de utmaningar du ställs inför.

 

Du är en god kommunikatör och har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt.

 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit och respekt.

 

 

Ytterligare information

Din placering blir på vårt avdelningskontor i Uppsala alternativt på vårt lokalkontor i Gävle. Som Kalkylspecialist är du en del av vår specialistorganisation och du rapporterar till vår Gruppchef Kalkyl.

 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Per Möller, Gruppchef Kalkyl, på 070-586 17 93 eller per.moller@ncc.se.

 

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2021-06-24, men urval kan komma att ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 juni . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylspecialist, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala