NCC

Kalkylspecialist Building Sydost

Från tidigt skede till uppstarten av ett nytt projekt!

 

Vi söker dig som triggas av att arbeta smart och som vill vara en del i en organisation där kalkyler är en central del genom alla projektets faser. Du är en viktig projektmedlem från tidigt skede och hela vägen in i pågående produktion!

 

Avdelning NCC Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Skaraborgs- Jönköpings- Blekinge- och Kalmar län. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader och sjukhus till skolor och bostäder.

 

Rollen som kalkylspecialist

I dina arbetsuppgifter ingår allt ifrån mängdavtagning och detaljkalkylering till överslagsberäkningar i budgetkalkyler. Du arbetar med effektiva kalkylprocesser samt med mängdavtagning från 2D-ritningsunderlag likväl som mängdavtagning ur modeller.

 

Du har tät kontakt med våra leverantörer och håller dig uppdaterad på rådande prisnivåer. Beroende på projektets storlek ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

 

Du rapporterar till gruppchefen för kalkyl och ingår i en grupp bestående av kalkylspecialister, VDC-ledare, projektstyrningsspecialister och KM-ingenjörer vilka är fördelade på olika orter inom avdelningen.

 

Din Profil

  • Byggteknisk utbildning med erfarenhet av byggproduktion.
  • Bakgrund från roller som antingen kalkylspecialist, platschef, projektledare eller annan liknande roll.
  • Erfarenhet från att i tidigare roller hanterat stora kostnadsvolymer
  • Goda kunskaper av entreprenadjuridik
  • Hög digital mognad eller ha viljan att få det.
  • Har förmågan att arbeta självständigt och mot tydliga deadlines.
  • Klarar av att överblicka helheten men inte glömmer detaljerna.
  • Ser möjligheter och finner lösningar samt förstår effekter av olika metodval.
  • Har förmågan att utveckla och behålla goda relationer både internt och externt

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Jönköping. Körkort och tillgång till bil erfordras. Tjänsten är tillgänglig snarast. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Gruppchef Tommy Mossberg tfn 076-521 63 97 alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 19 september 2022. Vi har semester v 29 – 32 och är tillgängliga igen den 14 augusti.

 

Välkommen med din ansökan och vi önskar dig en fin sommar!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 september . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylspecialist Building Sydost