NCC

Kalkylspecialist Building Örebro/Värmland

Vill du vara en del av vårt team, där du är en av nyckelspelarna för att vi ska ha spännande och komplexa byggprojekt? Tycker du att det är roligt att analysera och jämföra olika tekniska, hållbara och kostnadseffektiva lösningar? Då kan denna tjänst vara något för dig!

 

 

Rollen som Kalkylspecialist

Som kalkylspecialist har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet.

 

Du ansvarar för kalkylen i tilldelat projekt och kommer även arbeta med slutförandet av anbudet. Din uppgift är att säkerställa och möjliggöra kostnadseffektivitet samt bidra till att NCC är konkurrenskraftiga på marknaden.

 

Vidare arbetar du proaktivt i denna roll med analyser och omvärldsbevakning för att se på alternativa materialval och arbetssätt som både är kostnadseffektiva och hållbara. Du kommer ansvara för att tillsammans med inköpsfunktionen få in offerter, utvärdera och analysera dem tillsammans med projektorganisationen. Du säkerställer kalkyler där alla delar av produktionen är inräknade genom att samla in information och analysera och minimera kostnader.

 

Som kalkylspecialist hos oss är några vanliga arbetsuppgifter mängdavtagning, riskhanteringar, överslagsberäkningar samt att skapa omfattande kalkyler på detaljnivå. På NCC har vi olika verktyg och även kalkylprorgam och visualiseringsprogram, för att underlätta ditt vardagliga arbete.

 

Du som Kalkylspecialist tillhör specialistgruppen och verkar över hela avdelningen. Specialistgruppen är ett tight team och fungerar som stödfunktion till produktionen. Du arbetar i ett nära samarbete tillsammans med bland annat Projektinköpare, projektchefer, platschefer, arbetsledare, projektingenjörer, projekteringsledare och installationssamordnare. På NCC Örebro/Värmland finns idag fyra Kalkylspecialister. Du tilldelas egna projekt men som team arbetar ni aktivt med att lära av varandra.

 

Du utgår från Karlstad eller Örebro och arbetar över hela avdelningen. Det förekommer resor inom båda länen.  

 

För att lyckas i denna roll tror vi att

• Du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat inom någon roll inom byggproduktion

• Grundläggande entreprenad-juridiska kunskaper

• Du har en förmåga att växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå

• Är kommunikativ och en lagspelare

• Har en god förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete

• Drivs av problemlösning och har en stark analytisk förmåga

 

Vad vi erbjuder dig

• Personlig utveckling och karriärmöjligheter

• Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan. Vi är också föregångare i branschen vad gäller hållbarhet och digitalisering

• Vi värnar om ett öppet klimat och balans mellan arbete och privatliv

• Kompetenta och trevliga kollegor

• Bra försäkringar, friskvård och förmåner

 

 

Om oss

Vi på Building i Örebro/Värmland arbetar med husbyggnadsprojekt både inom nyproduktion, ROT-arbeten och bygger alltifrån samhällsfastigheter till bostäder och simhallar. För närvarande bygger vi bland annat simhall och skola i Filipstad, Karlstads första flervåningshus i trä, Närlundaskolan i Askersund samt även nu Vårdcentral och Vårdboende i Skebäck i Örebro. Idag har vi ca 200 medarbetare och en omsättning på ca. 1.miljard.kr. i avdelningen. Vi är en avdelning som har väldigt nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs.

 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur; ärlighet, tillit och respekt.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylspecialist Building Örebro/Värmland