NCC

Kalkylspecialist

Har du en byggteknisk bakgrund och flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Söker du en tjänst där du får vara en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt? Då är det här troligen rätt tjänst för dig!

 

Som kalkylspecialist kommer du att ansvara och driva kalkylarbetet men också ansvara för inköp. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion på bestående av cirka 7 medarbetare med placering på vårt lokalkontor i Uddevalla där du kommer att vara en central funktion i den lokala projektorganisationen.

 

 

Rollen som Kalkylspecialist

Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt för regionen Fyrbodal. Du kommer både att ansvara för att driva kalkylarbetet och inköpsarbetet i tilldelade projekt.

 

I kalkylarbetet ansvarar du för att ta fram handlingar utifrån förfrågningsunderlag, prissätta och komma med tekniskt och ekonomiskt hållbara lösningar för projekten samt utforma APD-planer. Du är delaktig i samtliga faser, från anbud, offerterarbete till produktionskalkyler.

 

Ansvaret för inköpsarbetet innebär att du får en helhetsbild, då du själv ansvarar för kalkylarbetet ges du goda förutsättningar att bidra till att vi når hållbara och ekonomiskt lönsamma projekt. Ditt ansvar innebär att utifrån underlagen genomföra inköp av material och entreprenörer. Du ansvarar för inköpsbudget och planerar inköpen självständigt där du driver förhandlingar och skriver avtal med leverantörer.

 

Det här är en tjänst för dig som gillar att analysera och skapa tekniska lösningar men också för dig som gillar att göra affärer som är ekonomiskt fördelaktiga för NCC. Ett digitalt arbetssätt genomsyrar rollen där vi använder oss av modeller för mängdavtagning, planering och visualisering.

 

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet ifrån kalkylarbete och arbetslivserfarenhet från byggbranschen med några års erfarenhet från produktion. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god känsla för kostnadsnivåer och produktionsmetoder samt intresse för BIM och VDC ett sinne för affärer och kännedom om entreprenadjuridik. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt kontor i Uddevalla eller Göteborg. Du rapporterar till Gruppchef Kalkyl. I tjänsten kan resor förekomma till vårt regionkontor i Göteborg och andra projekt i regionen.

 

 

Kontakt och ansökan 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Jonas Andersson, HR-specialist, på 0790-78 79 39. För frågor om tjänsten når du Helena Stangenberg, Gruppchef, på telefon 0790-727598. Urval och tillsättning sker löpande, registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-07-06.

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juli . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylspecialist