NCC

Kalkylspecialist

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Här är dina nya utmaningar


Som kalkylspecialist är du en viktig del i det team som arbetar i projekten. Du jobbar tillsammans med kollegor inom inköp, projektering, produktion och installation för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet och värde för våra kunder.

Rollen är omväxlande med arbetsuppgifter som varierar från kalkylarbete, upprätta tidplaner och APD-planer till att samarbeta med leverantörer och underentreprenörer för att ta fram lösningar på komplexa problem. Digitalt arbetssätt genomsyrar rollen och användandet av modeller för mängdavtagning. När projektet övergår i produktion är du även delaktig i projektet som ett stöd i din specialistroll.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har


Vi söker dig med erfarenhet ifrån kalkylarbete och arbetslivserfarenhet från byggbranschen med några års erfarenhet från produktion. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god känsla för kostnadsnivåer och produktionsmetoder. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Din utveckling


Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du kommer kunna utvecklas och bli än vassare som Kalkylspecialist. I vårt sätt att arbeta med digitala verktyg kommer du att framtidsutveckla dig själv.

Mer information


Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås eller Eskilstuna på våra lokala kontor. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Sebastian Stenberg, Gruppchef Kalkyl, 0700-88 74 00. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-12-20.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 21 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylspecialist