NCC

Kalkylingenjör

               På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Har du flerårig erfarenhet från produktion inom bygg och driva av stort ansvar med hög delaktighet i projekten? I så fall är du vår nya entreprenadingenjör - kalkyl till NCC hus Väst! På NCC har vi fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Mölndals Galleria, Drottning Silvias Barnsjukhus och flera större bostadsprojekt. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi nu förstärka vår organisation med en erfaren entreprenadingenjör - kalkyl.

Här är dina nya utmaningar

Som Kalkylingenjör kommer du att få förmånen att följa projektet från anbudsförfrågan till projektets färdigställande där du också fungerar som anbudsledare. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformen partnering som grund vilket gör att du som entreprenadingenjör deltar aktivt även under projektets genomförande något som skiljer sig mot den traditionella kalkylrollen. Du driver kalkylarbetet självständigt där du ansvarar för offertförfrågningar, upprättande av tidiga tidplaner, förberedande inköpsarbete samt APD-planer. I din roll som entreprenadingenjör har du en viktig roll i att sätta grunden för projektets genomförande. Beroende på projektens omfattning ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig med högskoleutbildning inom byggteknik alternativt att du förvärvat dig motsvarande erfarenheter genom praktisk arbetslivserfarenhet. Du har 3-5 års erfarenhet ifrån produktion inom bygg och har med fördel även erfarenhet av anbudsarbete. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kännedom om kostnadsnivåer och produktionsmetoder samt har med fördel erfarenhet av arbete i kalkylprogram (MAP). Du är van vid att driva ditt arbete självständigt och har en god förmåga att överblicka helheten samtidigt som du också har ett sinne för detaljer.  Vi värdesätter också att du är strukturerad, noggrann, stresstålig och kreativ.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Kontaktperson

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering på 079-078 79 39. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Lindgren, Gruppchef på telefon 070-348 93 19 alternativt till Anders Lukschandl, Specialistchef på telefon 070-658 28 21. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-02-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylingenjör