NCC

Kalkylchef

Till Region Civil East Stockholm söker vi nu en Kalkylchef för våra mark- och anläggningsprojekt. Motiveras du att av att leda andra till utveckling och av att få vara med i tidiga affärsskeden? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!


Din roll
Som Kalkylchef inom NCC är ditt viktigaste uppdrag att leda såväl anbudsarbetet som våra anbudsingenjörer inom regionen. Du rapporterar till Specialistchef Anders Selström och ingår i vår specialistorganisation som stöttar produktionen i försäljnings- och produktionsprocessen.

Rollen som Kalkylchef är viktig för att vi ska kunna förbättra och driva vårt affärs- och kalkylarbete. Du är en nyckelspelare och ditt arbete sker i nära samverkan med avdelningens affärs-, grupp- och projektchefer. Du får en god inblick i NCC:s affärer och ansvarar bland annat för kalkylsammanslagningar samt är delaktig i vår marknadsbevakning tillsammans med våra affärschefer. Eftersom du har personal- och ekonomiansvar för kalkylgruppen är en viktig uppgift att utveckla och stötta dina medarbetare i deras arbete. Du leder och fördelar uppgifter bland medarbetarna samt är behjälplig vid bemanning av rätt resurser till våra anbudsprojekt. Du tillser även att NCC:s verksamhetssystem används samt att lämpliga verktyg och policys implementeras och efterlevs bland medarbetarna.


Din profil
Vi tror att ledarskap är jätteviktigt för att vi ska bli och fortsätta vara en lyckosam del av NCC:s verksamhet. Vi hoppas därför att du som söker har ett stort intresse av att arbeta med utveckling av både team och individer. Det är därmed även meriterande om du har erfarenhet av personalledning sedan tidigare, gärna i en motsvarande roll inom branschen, alternativt att du är anbudsledare/anbudsingenjör idag och har en vilja att utvecklas i ledarrollen.

Du har även genomfört relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola samt kommunicerar väl på svenska och engelska. B-Körkort är ett krav för att vi enkelt ska kunna ta oss till våra projekt i Stockholmsområdet.


Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt som bland annat Förbifart Stockholm, utbyggnaden av Roslags- och Tunnelbanan samt mängder av andra spännande projekt. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Solna!


Din ansökan
Vill du utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 11 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta Specialistchef Anders Selström 08- 585 513 10 eller HR-Specialist Hanna Liedberg tel. 0790 – 72 78 12. På grund av semestertider kan det vara svårt att nå oss v. 28 - v.31, vi ber dig därför att skicka ett sms så återkommer vi när vi har möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
 
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. 


Kontaktpersoner
Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12
johanna.liedberg@ncc.se

Anders Selström
Specialistchef
08- 585 513 10


 


Ansök nu


 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kalkylchef