NCC

Junior strateg

NCC Infrastructure är ett nordiskt affärsområde, specialiserat på hållbara lösningar inom infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service och kunderna återfinns framförallt inom den offentliga sektorn. Vi är ca 5 300 medarbetare i Norden, med projekt som Roslagsbanan i Stockholm, Västlänken i Göteborg, järnvägssträckan Venjar-Eidsvoll i Norge och Sandoytunneln på Färöarna.

Inom Infrastructure arbetar vi kontinuerligt med långsiktig strategisk planering för att utveckla verksamheten, förverkliga vår vision och säkerställa effektiv implementering av åtgärder på kort och lång sikt. Vi söker nu en Junior strateg som ska stötta vårt strategiska arbete inom affärsområdet.


Här är dina nya utmaningar

Som Junior strateg verkar du tillsammans med Head of Strategy & Market Analysis för att säkerställa rätt förutsättningar för affärsområdets utveckling. Du deltar i den strategiska planeringsprocessen i nära samarbete med affärsområdes-, divisions- och regionledningar. Du medverkar i strategiska initiativ, som projektledare eller projektdeltagare och genomför analyser av affärsområdets verksamhet som underlag för den strategiska planeringen. Du följer regelbundet upp utvecklingen av affärsområdets strategiska fokusområden och genomförandet av handlingsplanerna. Andra delar innebär att genomföra konkurrent-och omvärldsanalyser samt kundnöjdhetsmätningar.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

För att lyckas i rollen tror vi att du har en magisterutbildning i företagsekonomi eller industriell ekonomi och ca 3-4 års erfarenhet som managementkonsult eller i en motsvarande roll. Din erfarenhet har givit dig kunskap om modeller och arbetssätt för strategisk planering, analys och genomförande av utvecklingsinitiativ. Eftersom vi är ett nordiskt bolag krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker en person med bred affärsförståelse och god ekonomisk kompetens som motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten och våra resultat utifrån strategiska hot och möjligheter, samt arbeta stödjande gentemot våra linjechefer i verksamheten. Du kommer att hantera en stor variation av uppgifter inom olika områden och få god förståelse för branschen och vår affär. Vi söker en person med stor nyfikenhet, engagemang och intresse för omvärlden och som vill bidra till att utveckla verksamheten genom sin egen personliga karriär.

Vi är inne i ett spännande skede och rollen kommer innebära möjligheter till intressanta utmaningar och inflytande i vårt fortsatta arbete framåt.


Ytterligare information

Tjänsten är placerad på NCC:s kontor i Solna Stockholm. Resor inom Norden förekommer i tjänsten. Rapportering sker till Head of Strategy & Market Analysis inom Infrastructure.


Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR specialist Rekrytering Matilda Jönsson, på 070-0887852. Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 25 september, urval och intervjuer kommer påbörjas först efter sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Kontaktpersoner:
Matilda Jönsson
HR Specialist Rekrytering
070-088 78 52
matilda.jonsson@ncc.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 september . Arbetsort : Solna . Publicerat : 5 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior strateg