NCC

Junior Projektingenjör till Sundsvall

Vill du vara med där det händer? Hos oss på NCC Infrastructure i Sundsvall är det just nu mycket spännande projekt på gång. Vi är bland annat delaktiga i ett av de största VA-projekten i Sverige och har även stora infrastrukturprojekt tillsammans med kommunen. Vi behöver därför komplettera vårt team med ytterligare en engagerad och driven medarbetare.

 

Rollen som Projektingenjör

Som Projektingenjör stöttar du främst platschefer men även övriga i projektorganisationen. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och är behjälplig vid produktionsförberedelse såsom att upprätta planeringsunderlag, arbetsberedningar samt metodbeskrivningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du arbetar även mycket med ekonomi och kostnadsuppföljning.

 

I rollen kan du också komma att vara behjälplig i arbetsmiljöarbetet genom att delta i till exempel skyddsronder eller samordningsmöten och se till att delprojektet utförs på ett arbetsmiljöriktigt sätt. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll har du en byggteknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta med prognoser, kalkyler, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning.
  • Följa upp tidplaner och framdrift i olika projekt.
  • Hjälpa till med dokumentation kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Ta fram underlag för att stötta projekt i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik.

 

Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare men vi tillämpar provantällning 6 mån, placeringsort Sundsvall, B-körkort är ett krav. 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Hans Marklund, Projektchef på mobil 076-521 55 93

 

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontkta gärna Lisen Hagberg, Hr Business Partner på mobil 079-065 93 35

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 september . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 5 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior Projektingenjör till Sundsvall