NCC

Junior HR Partner

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker en Junior HR-partner som kommer att ingå i vårt svenska HR Team. Du kommer ha goda möjligheter till utveckling och få jobba med en stor bredd av HR-frågor.


Rollen hos oss 
Som junior HR-partner arbetar du i huvudsak med operativa arbetsuppgifter såsom HR-administration, avtalsfrågor och rekrytering. Du är även ett stöd till chefer i organisationen och i HR-processer såsom till exempel kring medarbetarsamtal, lönerevisioner och bonushantering. Du arbetar i nära samarbete med verksamhetens HR-partners samt stöttar även den svenska HR-chefen i dennes arbete.


Dina erfarenheter 
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR samt något års erfarenhet av brett HR-arbete. Vi ser gärna att du har en god erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer.


Dina egenskaper 
Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, lösningsorienterad och har ett genuint engagemang i det du gör.


Ytterligare information 
Tjänsten är en provanställning med avsikt att löpa vidare i en tillsvidareanställning. Placering på vårt kontor i Göteborg. Resor kommer att ingå i tjänsten.


Kom och väx 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


För ytterligare information 
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta HR-partner Cecilia Sens på cecilia.sens@ncc.se eller telefon 079-0788434. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-10-31.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior HR Partner