NCC

Junior HR partner

Vi söker nu till en ny tjänst en verksamhetsutvecklare till NCC:s nordiska enhet Operations Development & IT. I tjänsten ges du möjlighet att göra skillnad i en utvecklande roll i en spännande verksamhet. 
 
Mer om tjänsten  
Vi är en nordisk avdelning med 110 anställda som utvecklar nya lösningar och landskap I NCC:s digitaliseringsresa. Enheten Process & Quality Development inom ODIT har som uppdrag att säkerställa en gemensam effektiv plattform för ledningssystem och verksamhetsutveckling samtidigt som vi hjälper och utmanar NCC att nå framgång genom ständiga förbättringar. Du rapporterar till chefen för Process & Quality Development, tillika NCC-koncernens kvalitetschef.  

Här är dina nya utmaningar 
Som verksamhetsutvecklare arbetar du med att skapa framgång och mervärden för koncernen och de olika verksamheterna tillsammans med dina kollegor inom NCC:s olika affärsområden

Du kommer huvudsakligen: 

- Ha ett funktionsansvar för NCC:s koncernövergripande ramar för process-ledning där du utvecklar, förvaltar, utbildar och driver processutvecklings-forum. 

- Bidra till att öka företagets kapacitet genom såväl mindre som större verksamhetsutvecklingsinitiativ så som: processkartläggning, optimering av processer, förändringsledning samt fungera som stöd till lösningsarkitekter inom Enterprise Architecture. 

I rollen arbetar du brett med våra affärsområden och med våra supportfunktioner på koncernnivå. Då rollen och avdelningen är relativt ny kommer du att ha stora möjligheter att bidra till uppbyggnad av både strukturer och vårt arbetssätt samt det övergripande arbetet med kvalitetsledning och utveckling på koncernnivå. 

Det här förväntar vi oss av dig
Vi ser att du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta både självständigt och i starka team, då arbetet innebär många kontaktytor och mycket samarbete med andra avdelningar och nära ledande beslutsfattare.  

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har  
Vi ser att du har mer än 5 års erfarenhet från övergripande och detaljerat arbete med verksamhetsutveckling och processutveckling, gärna i en större organisation och med vana från att jobba med strukturer och leda inspirerande workshops, med stort fokus på att hjälpa. Då du kommer att arbeta nordiskt är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, övriga nordiska språk är meriterande. 

Som person ser du sammanhang, drar slutsatser och tänker nytt samt har ett strategiskt, analytiskt och kritiskt tänkande. Som verksamhetsutvecklare är du van vid att arbeta strukturerat med ett proaktivt och resultatorienterat förhållningssätt och är van att nå framgång i ditt arbete genom att nätverka, inspirera och samarbeta med andra. Vidare har du en positiv och pragmatisk inställning.  

Vi ser det som meriterande med ledarerfarenhet och kunskap om byggbranschen, processverktyget Qualiware och arbete nära IT och Enterprise Architecture. 

Vårt team  
Vi har kul på jobbet! Du kommer till ett litet sammansvetsat team som brinner för att utveckla NCC. Vi diskuterar högt och lågt, jobbar lean:t och agilt, tänker nytt, utvecklar oss själva och vi inspireras av hur andra framgångsrika företag och enheter inom företaget fungerar.  
 
Vi är organiserade ihop och samarbetar med koncernens spännande strategi- och IT-enheter. Vi finns på vårt huvudkontor i Solna och i Göteborg så på någon av de platserna vill vi att du får din bas, samtidigt som tjänsten kommer att innebära resor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi hoppas att du kan börja hos oss i början på 2019.  
 
Kom och väx!  
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Head of PQD, Mats Jirebeck, mats.jirebeck@ncc.se
 +46706582524. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30.  

Välkommen med din ansökan!   

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior HR partner