NCC

Junior fuktspecialist

Som ett av Sveriges ledande byggföretag har vi ett stort ansvar, men också möjligheter att skapa förändringar i hur vi ska bygga våra hus mer klimatsmart för en mer hållbar framtid. För att nå våra hållbarhetsmål behöver vi förstärka enheten Hållbarhet med ytterligare en junior fuktspecialist.

 

I enheten Hållbarhet är vi totalt i Sverige är vi drygt 40 hållbarhetsspecialister, varav ungefär hälften i Solna, som arbetar med frågor som rör miljö, klimat, energi, byggnadsfysik, social hållbarhet och landskapsarkitektur.

 

Vår verksamhet fokuserar på stöd i tidigt skede, projektering, produktionsfrågor och frågor i byggnadernas driftsfas. Vi har en bra gemenskap med en stark lärandekultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Rollen som junior fuktspecialist

Din uppgift blir att biträda våra seniora fuktspecialister och att samarbeta med andra specialister för att uppnå rätt resultat i projekten. Utöver att arbeta operativt i våra projekt kommer du fungera som expertstöd till våra avdelningar.

 

Primärt kommer du att fokusera på arbete som fuktsakkunnig och som fuktstöd till projektering, oftast för miljöcertifierade byggnader, men även som stöd under produktion.

 

Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med viss utveckling kopplat till hållbarhets- och byggnadsfysikfrågor

 

Du kommer att jobba i ett entreprenörföretag där närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. 

 

Din profil

Du har en akademisk utbildning som är relevant för rollen och goda kunskaper i byggnadsfysik med inriktning mot fuktområdet. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet som konsult.

 

Det är mycket meriterande om du är diplomerad fuktsakkunnig eller har erfarenhet av att arbeta som fuktsakkunnig. Det är också meriterande ifall du har kunskaper om miljöcertifieringssystem såsom BREEAM och Miljöbyggnad. Har du dessutom erfarenhet av andra certifieringssystem, exempelvis Svanen, eller specialistkunskaper inom klimatfrågan är det extra meriterande.

 

Du har god förmåga att planera och driva ditt eget arbete. För att lyckas i rollen är du självgående, utåtriktad och skicklig på att kommunicera.

 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Solna. Resor i tjänsten förekommer, främst i Stockholm/Mälardalen. B-körkort krävs för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Gruppchef Fredrik Gränne, 070-227 46 76 efter den 15/8 eller HR-specialist Rekrytering Karin Österman de Wall, 079-078 72 10 efter den 17/8. Skicka in ditt CV och brev senast den 2022-08-31. Urval och intervjuer sker tidigast vecka 35 efter ansökningstidens utgång.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior fuktspecialist