NCC

Junior Engineer Department Stone Material West

Inom Area West söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle.

 

 

Rollen som Junior Engineer 

Som Junior Engineer kommer du att erbjudas en bra start hos oss som inkluderar grundläggande utbildningar och intressanta besök. Inledningsvis ska du specialisera dig på att arbeta med våra anläggningar som tar emot inkommande schaktmaterial vid våra deponier i västra Sverige. Primärt Borås men även andra anläggningar i Västra Götalandsområdet kommer vara aktuella. Det kommer innebära arbete med provtagningsplanering för inkommande material samt avstämningar och kontakt med vårt Servicecenter och siten i Borås. Med den starten tror vi att du har alla möjligheter att utvecklas vidare i vår produktionsverksamhet och vara ett stort stöd gällande våra införselrutiner.

 

 

Din profil

Du har en ingenjörsutbildning/naturvetenskaplig utbildning (120, 180 el 300 hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning.

 

Som person är du logisk, metodisk och tycker om att tänka steg för steg för att kunna sätta samman helheter och nå resultat. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och vågar fråga när du vill öka din förståelse. I rollen arbetar du självständigt med stöd av din handledare, vår platsledning samt organisationens stödfunktioner. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Placeringsort är primärt Borås men kan också vara vid någon av NCCs övriga etableringsorter i Västra Götaland. Då tjänsten kräver resor är B-körkort och tillgång till bil ett krav. Resor med övernattning förekommer.

 

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Area manager Martin Cedervret för ytterligare information om tjänsten, tfn 070-203 73 26. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-12-31.

 

Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Borås . Publicerat : 24 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior Engineer Department Stone Material West