NCC

IT Service Manager - Ekonomi

Vi söker nu en IT Service Manager för våra ekonomisystem, med inriktning mot budget-, prognos- och uppföljningsprocess. I rollen arbetar du med IT-förvaltning och support av applikationer där du ansvarar för leveransen av de definierade tjänsterna till verksamheten i enligt med överenskomna servicenivåer. Detta omfattar bland annat tjänsternas tillgänglighet, underhåll och utveckling, processupport, budgetering och uppföljning av SLA:er samt att säkerställa IT-säkerhet. Vidare förstår du värdet av tjänsten gentemot såväl verksamhetens befintliga som framtida behov.   

Rollen är utmanande och de systemlösningar som finns är komplexa vilket ställer krav på att både förstå detaljer och att kunna förklara och beskriva detta på ett övergripande sätt. I rollen som Service Manager har du ett nära samarbete med övriga inom Operations Development & IT, NCC:s leverantörer och nyckelanvändare i verksamheten. Tjänsten ställer krav på hög servicenivå, struktur och kommunikation.  

Vi står inför en spännande utveckling, och den person vi söker får en viktig roll i detta förändringsarbete. 

Tjänsten är placerad inom Operations Development & IT, en nordisk organisation med ca 110 anställda i fyra länder under gemensam ledning. Vårt fokus är att leverera värde till NCC genom optimerade leveranser av IT-tjänster till verksamheten, bidra med innovation samt driva digital transformation.  
  

Din bakgrund  

Vi ser gärna att du har erfarenhet från Service Management eller förvaltningsledning och har lett utvecklings- och underhållsarbete kopplat till ekonomiprocesser inom budget-, prognos- och uppföljning. Vi tror att du har en akademisk examen eller liknande inom IT och har god kunskap om arbetsprocesser inom stora företag. Du pratar och skriver flytande på både engelska och svenska, eftersom många av våra kollegor och leverantörer är utanför Sverige.  

 
Dina egenskaper  

För att lyckas i rollen som Service Manager har du förmåga att skapa bra relationer med andra och du inger förtroende. Du tycker om utmaningar är strukturerad och tydlig samt har en förmåga att förstå detaljer och flöden och kommunicerar tydligt och enkelt. 


Kom och väx  

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 


För ytterligare information  

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta HR Rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall på 
karin.osterman.de.wall@ncc.se, 079-078 72 10, eller rekryterande chef Andreas Glanberg på andreas.glanberg@ncc.se, 070-289 64 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-11-30. 

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Data & IT


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb IT Service Manager - Ekonomi