NCC

International Project Support

Projektstöd internationella inköp Building

Här får du alla möjligheter att både jobba med internationella inköp samt vara en viktig support till våra operativa projektinköpare och kalkylingenjörer. NCC Purchasing Group (NPG) har en division som heter International Project Support (IPS) dit vi nu söker en person som är länken mellan vår strategiska och operativa inköpsorganisation där du främst ska ansvara för avdelningarna Building Sydost (Jönköping, Skövde och Kalmar) samt Building Östergötland (Linköping och Norrköping).

 

Att öka volymen av internationella inköp är ett av NCC:s prioriterade utvecklingsområden. Vi är redan idag Nordens ledande byggbolag inom internationella inköp och vi har ett flertal inköpskontor utomlands.

 

Du kommer att rapportera till Head of IPS - International Purchasing i Sverige och ingå i ett team på fem personer som stöttar Building Sveriges verksamhet i Sverige.

 

 

Rollen som International Project Support (IPS)

Blir att:

• Vara länken mellan vår strategiska och operativa inköpsverksamhet med fokus att identifiera, informera och stötta våra operativa projektinköpare samt kalkylingenjörer med eventuella val av internationella inköp.

• Leda och stödja projekten vid internationella inköp, förbereda förfrågningarna, kommunicera med IPOs (International Purchasing Offices) val av passande leverantörer efter uppdaterad information avseende kapacitet, tekniska lösningar och leveranstider samt förhandling och framtagande av avtal, överse kvalitetskontroller och eventuella avvikelser.

• Eftermarknadsupport

• Hålla projekten informerade om NPG:s prekvalificerade leverantörer och dess möjligheter i de enskilda projekten. Återkoppla till NPG enligt vår process.

• Vara involverade i många parallella projekt samtidigt som du ska bibehålla en bra leverans- och kvalitetsnivå.

 

 

Din Profil

• Minst två års erfarenhet från byggnads- eller anläggningsbranschen, gärna med internationell inköpserfarenhet.

• Goda förhandlingskunskaper samt riskmedveten.

• Nyfiken och lösningsorienterad.

• Förmågan att utveckla och behålla interna och externa relationer samt vara en god lyssnare som även kan utmana kollegor och leverantörer.

• Kan både arbeta i grupp och arbeta självständigt

• Stark drivkraft och förmåga att ta egna initiativ

• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort kan vara Jönköping, Linköping eller Norrköping. B-körkort krävs. Resor kan förekomma i Sverige eller utomlands.  Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

 

 

Kontakt och Ansökan

Du är välkommen att kontakta Head of IPS, Björn Munoz på tfn 070-216 70 12 alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på tfn 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV senast den 3 december 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 december . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 4 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb International Project Support