NCC

Installationssamordnare

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Building avdelning Örebro/Värmland är i en expansionsfas med fokus på tillväxt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset och parkeringshuset vid USÖ, nya Kulturkvarteret, flera skolor, nytt vård- och omsorgsboende samt flera bostadsprojekt.

Vi ser mycket positivt på framtiden och för att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar och bygger framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete präglas av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

Din nya roll
Som installationssamordnare ansvarar du för installationsfrågor i våra projekt. Det gör du genom att aktivt styra entreprenaden inom installationsarbeten så att tid- och kvalitetsplaner upprättas och följs, att ekonomiska kalkyler upprättas och följs upp samt att redovisning av ekonomin i projektet utförs regelbundet efter fastlagda rutiner.

Du ansvarar för att styra och samordna arbetet med installationer främst ute i produktionen men kommer även att vara delaktig i projekteringen där du stöttar projekteringsledaren och konsulterna. I din roll kommer du i kontakt med både kunder, leverantörer och konsulter. Beroende på projektens storlek är du delaktig i ett eller flera projekt samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning eller utbildning inom VVS. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom produktion som projektledare, platschef eller alternativt har du arbetat inom VVS som ledande montör. Som installationssamordnare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med b.la. projektchef, platschef och arbetsledare planerar du det dagliga arbetet med installationer i projekten.

Vi söker dig som har lätt att se helhet och förstå sammanhang mellan tekniska installationer och bygg. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann i ditt arbete och är en kreativ problemlösare. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt, samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi tror att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, B-körkort är ett krav och placering är i Örebro.

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Adam Lennartsson på telefon 070-286 07 55 alternativt till Jonas Hermansson, HR Specialist Rekrytering på telefon 079-078 79 93. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 23 timmar . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Installationssamordnare