NCC

Installationsledare till Building Väst

Vi rekryterar nu en installationsledare som vill vara med att utveckla och bygga Göteborg och Västsverige med oss. Trivs du i en roll där du får vara nära affären, vara delaktig i byggprocessens alla skeden och tillsammans med din tekniska kompetens driva och bidra till projektets resa? NCC Building Väst har en bred portfölj och många spännande projekt på ingång i väst och storgöteborg.

 

Rollen som Installationsledare

I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt. Som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden.

 

Du deltar aktivt i anbuds- och projekteringsskeden tidigt i projektet fram till produktionsstart samt som stöd under hela produktionen från start till överlämnande till kund. Som installationsledare kommer du bland annat arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader. Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden där du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, kalkylspecialist, inköpare och övriga projektorganisationen.

 

Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som installationsledare ser vi att du har erfarenhet från området med en bakgrund som till exempel konsult, entreprenör, projektledare och med intresse för produktionsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom styr, men vi är alltid intresserade av alla discipliner, ventilation, energi, el, VS och det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser och kortfattade beskrivningar samt kalkyler och anbud är det meriterande.

 

Som person är du kommunikativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är förtroendeingivande och pedagogisk, har förmågan att dela med dig av kunskap såväl som ta till dig ny. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid, tills vidare med placering vid vårt nya regionkontor Kineum, i Gårda, Göteborg där din primära arbetsplats finns. Resor i tjänsten förekommer, främst till projekt inom storgöteborg men även inom övriga avdelningen som sträcker sig från Uddevalla till Varberg, så körkort är meriterande.

 

Vi är måna om att alla trivs hos oss, och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Du kommer att tillhöra vår specialistgrupp och rapporterar till vår Gruppchef inom Installation, Building Väst.

 

Kontakt och ansökan 

Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 14 augusti 2022. Vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Mattias Andersson, Specialistchef 0703–617871. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939. Fram till och med vecka 31 kommer vi befinna oss på semester och vi ber därför om överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under denna period.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve

HR-Specialist Rekrytering

0790787939

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Installationsledare till Building Väst