NCC

Installationsledare tidiga skeden Bostad Stockholm

Arbetar du idag som installationsledare men vill ha mer fokus på tidiga skeden? Då kan du vara den vi söker! Som Installationsledare på avdelning Bostad Stockholm arbetar du i tidiga skeden, tillsammans med våra kunder och är med påverkar valen av de bäst lämpade installationstekniska lösningarna. Hos oss får du möjligheten att ta ett bredare ansvar för alla installationskategorier. Vi erbjuder dig många varierande och spännande utmaningar i våra projekt där du blir en av nyckelspelarna i våra kompetenta projektteam!

 

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Bromstensstaden i Spånga, Femöringen i Solna, Inverness i Danderyd och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt. Du arbetar tillsammans med en proaktiv säljorganisation, specialister inom inköp, kalkyl, projekteringsledning, VDC och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

 

Rollen som Installationsledare 

Som Installationsledare hos oss arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att samordna och säkerställa installationslösningarna i projekten. Du kommer bidra med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, kalkylspecialister, projektinköpare och övrig organisation. Du får en aktiv del i tidigt i anbuds- och systemskedet, stöttar under projektering, produktionen samt finns med ända fram till överlämnandet till kund. Som blivande installationsledare är du affärsmässig, nyfiken och innovativ, egenskaper du använder för att hitta de bästa tekniska och mest ekonomiska lösningarna för projektet och kunden.

 

Du kommer att ingå specialistenheten på avdelning Bostad. Vi har många duktiga kollegor inom NCC som gärna delar med sig av sina kunskaper och förväntar sig detsamma av dig. Du kommer även att ingå i vårt stora rikstäckande nätverk med andra installationsledare där erfarenheter och kompetenser delas.

 

 

Din profil

I den här rollen tror vi att du har branscherfarenhet inom installation och vill gå vidare i en ny roll. Du kan även vara relativt nyexaminerad från högskoleutbildning med inriktning installationsteknik eller så har du kanske lång erfarenhet inom byggbranschen och vill prova den här rollen som nästa steg i din karriär.

 

Det viktigaste för oss är att du har ett intresse och nyfikenhet för att jobba med VVS, styr, regler, el installationer, teknik och samordning. I denna roll kommer du få stora möjligheter att utvecklas i rollen installationsledare. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, du är flexibel och trivs också med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt på NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt nya huvudkontor i Solna. 

 

Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Specialistchef Anna-Karin Croner via anna-karin.croner@ncc.se eller HR-Partner Sara Berger via sara.berger@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 31 januari 2022.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Installationsledare tidiga skeden Bostad Stockholm