NCC

Installationsledare Building Värmland/Örebro

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 NCC Building avdelning Örebro/Värmland håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex.Simhall i Filisptad, Ny skola i Filisptad, nya högspecialistsjukhuset vid USÖ i Örebro, nya Kulturkvarteret i Örebro, samt flera andra projekt. Vi har en ljus framtid i både Karlstad och Örebro och för att lyckas med alla kommande utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag!

 

 

Installationsledare El/styr

Som installationsledare ansvarar du för installationsfrågor i våra projekt. Du tillhör vår specialistgrupp där du ingår i en gruppering med andra specialister såsom projekteringsledare, VDC, Kalkyl och inköp samt installationsledare. Du kommer att ha en kollega på avdelningen som har samma roll som dig men delta i ett nätverk på NCC med installationsledare från hela landet.

 

Du kommer att arbeta inom olika faser i vår verksamhet där ditt främsta fokus är att ansvara för olika sakfrågor kring installationer och vara ett tekniskt stöd i det.

 

I produktionsfasen,

Samordnar och driver du arbetet med installationer i våra byggprojekt. Du kommer att arbeta med olika projekt samtidigt i olika skeden och samarbete med olika roller inom NCC samt olika underentreprenörer.

 

I projekteringsfasen,

Kommer du att stötta projekteringsledare med din tekniska kompetens och tillsammans med hen driva arbetet framåt gällande installationer. Du kommer också självständigt få driva vissa sakfrågor gällande installationer.

 

I kalkyl-anbudsfasen,

Kommer du stötta anbudsgruppen och tillsammans med vår specialistinköpare som är inriktad på inköp av installationer kommer ni delta i anbudsarbetet och tillsammans jobba fram den bästa lösningen för varje unikt projekt.

 

I din roll kommer du att samarbeta med många olika kollegor, kunder, leverantörer och konsulter. Beroende på projektens storlek är du delaktig i ett eller flera projekt samtidigt. Arbetsuppgifterna och dem du samarbetar med kommer att variera, men det är också det vi tror är tjusningen som installationsledare hos oss.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har lätt att se helhet och förstå sammanhang mellan tekniska installationer och byggprocessen. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och en kreativ problemlösare. Förutom teknisk kompetens är det viktigt att du har förmågan och intresset av att skapa goda relationer. Vilket kommer gynna dig i din roll.

 

Vi tror att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

 

De förväntningar vi har på dig är att du har:

• Byggteknisk utbildning eller utbildning inom installation

• Flerårig arbetslivserfarenhet inom din proffesion (exempelvis som projektledare, projektör eller som ledande montör)

 

Det är meriterande om du har produktionserfarenhet inom områdena EL och Styr samt jobbat med samordnad provning, CE-märkning och dörrmiljöer.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, B-körkort är ett krav och placering är i Karlstad men du kommer vara en resurs för hela avdelningen vilket innebär att du verkar inom både Karlstad och Örebro.

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Specialistchef Fredrik Sundin på telefon 0700-887782. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2021-04-23.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Installationsledare Building Värmland/Örebro