NCC

Installationsledare

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland. Vi har många spännande projekt framför oss, där vi bla bygger och utvecklar sjukhus, skolor, äldreboenden och bostäder. Vi söker dig som har en bakgrund från installationsbranschen eller motsvarande som tillsammans med oss vill utveckla byggandet under många år framöver.  

 

Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen. 

 

Följ med på vår spännande resa! 

 

 

Här är dina nya utmaningar  

I rollen som installationsledare hos oss leder och arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i byggprojekten. Du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, anbudsingenjörer, inköpare och övriga i organisation. Du tar då en aktiv del tidigt i anbuds- och systemskedet, du stöttar under projektering samt i själva produktionen och finns med ända fram till överlämnandet till vår kund. Som installationsledare är du nyfiken och innovativ, egenskaper du använder för att hitta de bästa tekniska och mest ekonomiska lösningarna för projektet och vår kund. 

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har  

Du har en bakgrund från entreprenad- eller konsultbranschen. För att lyckas väl i denna roll ser vi som meriterande om du haft en arbetsledande befattning tidigare. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska på ett sätt som personer omkring dig på olika nivåer förstår och uppskattar. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, du är flexibel och trivs också med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt på NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. 

 

 

Ytterligare information  

Tillsvidareanställning med placering i Eskilstuna

 

 

Kom och väx!  

Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med en ansökan där du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2020-02-07.  

 

Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att höra av dig till Michael Johannesson Gruppchef 070-240 98 10 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 19 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Installationsledare