NCC

Innesäljare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Din roll hos oss  
Som Innesäljare hos oss representerar du Sektor Stenmaterials erbjudande och ansvarar för försäljning mot Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår att sälja hela lokala sortimentet av stenmaterial enligt regionens sälj och marknadsplan. Du är med och tar fram marknadsanalys samt sälj- och marknadsplan, upprättar säljbudget och genomför områdeskampanjer. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundkontakter för att identifiera nya affärsmöjligheter. I teamet finns engagerad och erfaren produktionspersonal och ett säljteam som du kommer att ha ett nära samarbete med.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig som har erfarenhet från täktverksamhet eller anläggningsbranschen alternativt närliggande bransch. Du har med fördel arbetat som säljare eller i annan likvärdig roll. Du har lägst gymnasial utbildning och det är meriterande om du har ett nätverk i regionen inom branschen.

Stor vikt kommer att läggas vid att du har en stark vilja och ett inre driv där du stimuleras av att göra affärer. Du förstår komplexiteten i teknisk projektförsäljning mot bygg och anläggningsbranschen samt värdet av en närvarande dialog med kund. Du har lätt för att skapa nya kontakter och utveckla och underhålla långsiktiga relationer. Som säljare är du en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Ytterligare information 
Du har din placering i Eskilstuna och ditt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Resor kan förekomma i tjänsten. B-körkort är ett krav. 

Kom och väx! 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 oktober 2018. Vill du veta mer om rollen som Innesäljare till Stone Material, kontakta gärna Ann-Sofie Törnqvist +46705390839 eller Rekryteringsansvarig Jonas Åkesson 0790-727778. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

 

Kontaktpersoner:

Jonas Åkesson

0790 72 77 78
jonas.akesson@ncc.se 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 november . Arbetsort : Eskilstuna

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Innesäljare