NCC

Inköpschef till NCC

Sista ansökningsdag: 2019-03-20 – Solna

 

Nu söker NCC Infrastructure en Inköpschef till division Civil Engineering i Stockholm. En betydande del av NCC:s omsättning utgörs av våra inköp och som Inköpschef hos oss har du därför en viktig roll för att vi ska kunna leverera lönsamma projekt. Att driva inköpsfrågorna i nära samarbete med produktionen tror vi är nyckeln till ett lyckat inköpsarbete. Håller du med?


Din roll
Som Inköpschef är ditt huvudsakliga uppdrag att driva och utveckla regionens inköpsavdelning i enlighet med NCC:s strategiska målsättning, uppförandekod, policys och inköpsprocess. Det innebär att du medverkar i allt i från leverantörsbedömningar och förhandlingar, till kontraktssignering och startmöte med leverantören på projektet samt löpande uppföljning av inköpsarbetet i projekt. Till din hjälp har du ett väl anpassat inköpssystem och en grupp bestående av tio inköpare som du, i egenskap av chef, samordnar och coachar till utveckling. I samverkan med ditt team arbetar ni med att analysera och förbättra våra inköpsprocesser, för att vi ska vara fortsatt konkurrenskraftiga på marknaden. Du är även delaktig i inköpsledningen och har en betydande roll internt för att skapa förståelse för samt driva inköpsarbetet i såväl anbudsskedet och projektering som i produktion.

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Solna och rapporterar till specialistchef Anders Selström.Din profil
Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning samt flera års erfarenhet av strategiskt inköp, försäljning och förhandling. Du är dessutom kunnig inom entreprenadjuridik och har tidigare erfarenhet från arbete med mark och anläggning.

För att bli lyckosam i rollen tror vi att du är en van ledare som drivs av att göra goda affärer och motivera dina medarbetare till ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt samt duktig på att hitta fördelaktiga lösningar för våra projekt. Eftersom du har en central funktion för att vi ska lyckas skapa och bibehålla goda relationer med våra leverantörer, söker vi dig som är kommunikativ och trivs med många kontaktytor.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att driva inköpsfrågor i både mindre och större projekt som bland annat Förbifart Stockholm samt utbyggnationen av Tunnel- och Roslagsbanan. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 17 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta specialistchef Anders Selström tel. 08 – 585 513 10 eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0709- 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 februari

Kategorier : Chef & Ledning Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Inköpschef till NCC