NCC

Inköpare Industry Stone Materials

Söker du en tjänst där du får vara en central del i att skapa förutsättningar för en lönsam verksamhet? Som inköpare hos NCC Industry AB får du möjlighet att vara med och påverka verksamheten genom att göra inköp som är bra för både NCC, våra leverantörer och våra kunder.

 

 

Rollen som Inköpare

Som inköpare ansvarar du för att planera och genomföra inköp både nationellt och internationellt. Du kommer i huvudsak att hantera inköp av transport- och maskintjänster men även inköp av varor och entreprenader. Du hanterar inköp för hela den svenska verksamheten, med ett funktionsansvar initialt för verksamheterna i avdelning Middle och avdelning South. I rollen ingår även ett övergripande ansvar inom en specifikt kategori/sortiment.

 

Du arbetar även med att utveckla och driva inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar. I samverkan med Area Manager och Site Manager/platschefer bereder och genomför du inköp. Du deltar i anbudsarbetet, upprättar inköpsbudget, genomför upphandlingar av material och underentreprenörer från förfrågan till färdig beställning.

 

Rollen innebär också att utveckla strategier, att medverka i projekt och planer för att stödja företagets övergripande strategier och mål samt implementera dessa. Som inköpare är du intresserad och uppdaterad gällande marknadsläge, prisbild, andra aktörer och leverantörer. Du kommer att rapportera direkt till inköpschef.

 

 

Din profil

Du har 3-5 års erfarenhet av inköpsarbete i bygg- eller entreprenadbranschen alternativt inom försäljning från motsvarande verksamheter.  Du har även en högre teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- el universitetsnivå med inriktning bergmaterial, bygg och anläggning eller liknande.  Du är en van dataanvändare och behärskar Excel väl. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.

 

 Du har lätt för att samarbeta med andra människor, samt skapar och upprätthåller goda relationer, både internt och externt. Du arbetar självständigt med stort engagemang och driv, och slutför uppgifter med god kvalité inom satta deadlines. Som person är du målinriktad, strukturerad och analytisk. Du drivs av att göra goda affärer och tar faktabaserade beslut. 

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid något av våra verksamhetskontor, företrädesvis inom Västra Götaland, Småland eller Stockholms län. Vid behov tillämpas provanställning. Resor med övernattning förekommer regelbundet. B – körkort och tillgång till bil är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Inköpschef Jenny Käck på telefon 070-375 63 72 alt mailadress jenny.kack@ncc.se.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-06-26. Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 8 timmar sedan . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Inköpare Industry Stone Materials