NCC

Inköpare

Kom och hjälp oss att få Civil Uppsala, Gävleborg och Dalarna att växa!
Vi på NCC Civil arbetar inom mark, väg och anläggning och behöver nu förstärkning av en affärsmässig inköpare som har kunskap om vår bransch.

Här är dina nya utmaningar

Som inköpare ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp inköp vid ett eller flera mark-, väg- och anläggningsprojekt. Du är involverad tidigt i anbuds-/projekteringsfasen och ansvarar för att driva upphandlingar av olika slag under hela projektets genomförande. I arbetet ingår det att självständigt driva hela inköpsprocessen med allt från leverantörsbedömningar, leverantörsval, genomföra förhandlingar samt att ansvara för kontraktsskrivning med vald leverantör. Fokus ligger på projektinköp men du kommer även att arbeta i anbudsfasen samt med strategiska inköpsfrågor inom avdelningen.

Det här förväntar vi oss av dig


Inom NCC strävar vi efter att kostnadseffektivisera våra projektinköp genom gemensamma avtal och resurser för att utnyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Som inköpare är du en del av teamet på inköpsavdelningen och du rapporterar direkt till specialistchefen för region Civil Uppsala, Gävleborg och Dalarna. Som stöd har du ett väl anpassat inköpssystem samt många erfarna kollegor inom inköp, anbud, produktion och inom NCC som bolag.

Du arbetar i nära samarbete med produktionschefer, projektchefer, anbudsingenjörer, projektingenjörer och platschefer. En naturlig del av ditt arbete innebär att följa upp och rapportera utfall och nyckeltal samt fungera som bollplank och stöd till produktionschefer. Tjänsten fordrar att du analyserar och driver dina egna affärer gentemot uppsatta mål, i enlighet med NCCs och regionens strategier och mål. Du kommer att ingå i inköpsteamet för specialistenheten inom NCC Civil Uppsala, Gävleborg och Dalarna. Placering är på länskontoret Uppsala.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har


Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från inköp och/eller produktion inom mark, väg och anläggning. För att lyckas i rollen ser vi främst att du har någon byggteknisk erfarenhet i kombination med god förhandlingsvana samt gärna inköpserfarenhet. Du är strukturerad och skicklig på att göra affärer samt duktig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER. Du har god datavana och B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, kommunikativ och ansvarsfull. Du värdesätter ett bolag som jobbar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Kom och väx!


Vill du veta mer om rollen som inköpare hos oss är du välkommen att kontakta HR Partner Maria Håkansson, 070-341 58 26 alt. Specialistchef Mikael Jansson, 070-535 22 13. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 30 november.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Inköpare