NCC

Inköpare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du några års erfarenhet av anläggningsbranschen och har en god social förmåga med ett stort intresse för affärer?

Med stora projekt i Göteborg med bland annat Västlänken projekten och ytterligare spännande projekt på gång i regionen söker vi nu förstärkning till vår Specialistgrupp inom projektinköp med placering på vårt kontor i Göteborg. Du kommer att inneha en viktig roll på vår anläggningsavdelning NCC Civil Väst och tillhöra en kompetent och trevlig grupp som finns placerade på våra kontor i Göteborg och Uddevalla.

Här är dina nya utmaningar

Som projektinköpare är du involverad i inköp under hela projektets gång från upphandlingsprocess och leverantörsavtal till uppföljning samt att stötta produktionen i dagliga projektinköp.

Ytterligare del i rollen innebär att du arbetar med att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar. Det dagliga arbetet består i att göra anbudsförfrågningar på både material och underentreprenörer, utvärderingar och beställningar samt upprättande av lokala ramavtal, inköps- och leveransplaner.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

För att vara framgångsrik i rollen som Projektinköpare bör du har några års produktionserfarenhet från anläggningsbranschen som arbetsledare, entreprenadingenjör, mätningstekniker, platschef eller närliggande roll. Har du också goda kunskaper inom entreprenadjuridiska områdena; AB, ABT, AF AMA samt kunskaper kring upphandling av transportösningar är detta meriterande.

Du är en resultatorienterad och affärsmässig person med integritet och god förhandlingskompetens. Vidare är du välorganiserad, skapar goda relationer såväl inom som utanför företaget och tycker om att arbeta i team.

Ytterligare information

Anställning omgående med placering på vårt kontor i Göteborg.

B-körkort erfordras.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Om NCC

Kontakt

Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Blomqvist, Gruppchef Inköp, telefon 0700-887798 alternativt Jonas Andersson HR Specialist, telefon 0790-787939. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 26 november 2018.

Vi ser fram emot din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Inköpare