NCC

Hyvelförare Göteborg

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi behöver omgående förstärka vår beläggningsorganisation i Göteborg med en duktig hyvelförare.

Din roll
Som hyvelförare arbetar du ute på fältet nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team och utföra hyvel och markjusteringsarbeten.

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av att framföra anläggningsmaskiner. Meriterande är erfarenhet av maskinunderhåll. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt ha god datorvana.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med gott kamratskap.

Ytterligare information
B- körkort samt yrkesbevis för väghyvel utfärdat av BYN är ett krav. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.
 
Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 juni 2018.

Vid frågor om tjänsten kontakta Area Manager Mattias Lagerstedt, 070-662 04 62.
 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Hyvelförare Göteborg