NCC

Hyvelförare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö


Din roll
Som hyvelförare arbetar du ute på fältet nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team av två, där din kollega har lång erfarenhet av arbetet med hyvel och markjusteringsarbeten, utsättning, vältning etc.
 

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom bygg och anläggning. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av anläggningsarbete. Meriterande är erfarenhet av maskinunderhåll. Vi ligger i framkant gällande digitalisering vilket ställer krav på att du har god datorvana. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
 

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Det är viktigt att du kan ställa upp på NCCs värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med gott kamratskap.


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ytterligare information
BE-körkort är en merit. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering i Åstorp. Provanställning kan bli aktuellt.
 
Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 aug 2019. Vi tar ett litet uppehåll i urvalsprocessen v 29-31.
Vid frågor om tjänsten kontakta Region Manager Andreas Vesterdahl, 070-579 03 50.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Åstorp . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Hyvelförare