NCC

HR-Specialist med funktionsansvar Employer Branding

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Här är dina nya utmaningar
Nu söker vi en HR-specialist med funktionsansvar för Employer Branding. Tjänsten innebär att du ansvarar för att driva och utveckla arbetet med Employer Branding för NCC:s fyra affärsområden i Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Driva och utveckla NCC:s tre olika program för studenter och nyexaminerade, där bland Traineeprogrammet
• Samordna nätverket inom NCC för universitet- och högskolekontakter samt utveckla studentkommunikation
• Skapa kontakt/etablera relationer med att identifierade målgrupper på skolor/högskolor och universitet
• Vara ett aktivt stöd till verksamheten i deras operativa arbete med Employer Branding
• Självständig driva överenskomna olika Employer Branding projekt/aktiviteter vad gäller planering och materialframställning
• Uppdatera och delta i utvecklingen av vår interna och externa studentsida
• Besvara förfrågningar relaterade till området Employer branding 
• Övergripande ansvarig för examensarbeten och praktik på NCC
• Budgetansvar ingår i tjänsten


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi tror att du har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande och att du har hunnit arbeta ett par år, har du dessutom erfarenhet av Employer Branding och projektledning ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i Officepaketet.

Du trivs med att knyta nya kontakter och sammankoppla rätt person till rätt plats. Du vet hur man når och på ett naturligt sätt kommunicerar med yrkesverksamma och studenter. Vidare är du är orädd och initiativrik, samt trivs i en flexibel miljö där du ansvarar för hela projekt från ax till limpa. Du är en positiv och engagerad kommunikatör med goda presentationsegenskaper, som trivs bra framför en grupp människor. Vidare tar du även ett stort självständigt ansvar i dina arbetsuppgifter och ser själv till att dina processer går framåt. Dina kontaktytor kommer att vara både internt och externt, varför det är viktigt att du har förmågan att agera professionellt och med hög servicegrad.


Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning och med start snarast eller efter överenskommelse. Placeringsort är Solna. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Limnell 072 505 22 65. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 17 januari.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om ungefär en timme . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : HR & Organisation Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb HR-Specialist med funktionsansvar Employer Branding