NCC

HR-specialist, arbetsrätt

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Nu söker vi dig som är intresserad av arbetsrätt och förhandlingar. Ditt arbetsområde är Örebro/Värmland. Du tillhör enheten HR arbetsrätt tillsammans med att antal andra HR-specialister och vi kan erbjuda en roll där du har möjlighet att växa och utvecklas.

 

Rollen hos oss

 

Som HR-specialist, arbetsrätt har du ansvar för att

  •  
  • hantera arbetsrättsliga förhandlingar exempelvis intressetvister, rättstvister samt löneförhandlingar
  • säkerställa en kontrollerad och korrekt avtalstillämpning och lönebildning
  • skapa goda fackliga relationer
  • vara förändringsledare på flera avtalsområden, exempelvis gentemot chefer och medarbetare inom NCC, men också externt mot fack och arbetsgivarorganisation
  • hålla dig uppdaterad inom arbetsrättsområdet och vara en kompetent rådgivare gentemot organisationen i avtals- och lönefrågor
  • samverka tillsammans med ett starkt team av kollegor. Du har en HR-Gruppchef arbetsrätt som närmsta chef och stöd. Inom enheten sker löpande möten och träffar

Du kommer jobba nära i samverkan med linjecheferna inom avdelningen. Du kommer även delta i externa och interna mötesforum.

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

 

Vi ser gärna att du har byggkompetens och insyn i hur en byggprocess fungerar, för att kunna hantera lönebildningen. Kanske jobbar du idag som yrkesarbetare, arbetsledare eller som produktionsstöd i projekt och vill bredda din kompetens. Det är en fördel, men inget krav om du har arbetat med personalfrågor och då särskilt arbetsrätt och förhandlingar. Du förväntas kunna arbeta även administrativt och god datorvana är meriterande.

 

Dina egenskaper

 

Rollen kräver att du har vilja att jobba efter företagets vision i avtal och lönefrågor. Du arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet. Du har integritet och anser det är viktigt att följa NCC:s värderingar, ex respekt, ärlighet och framåtanda. Att du har en vilja att ständigt utvecklas och tänka nytt ser vi som nödvändigt i rollen.

 

Ytterligare information

 

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Örebro eller t ex Karlstad. Dagliga arbetet innebär en hel del resor inom din geografi. Körkort är ett krav.

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-10-31. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Vi erbjuder

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Klas Synnergren, Gruppchef HR Arbetsrätt 070-658 16 64.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Klas Synnergren

070-658 16 64

klas.synnergren@ncc.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 25 september

Kategorier : Bygg & Anläggning HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb HR-specialist, arbetsrätt