NCC

HR Partner Stora Projekt

NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns. Det handlar om stora och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande. Till projekten söker vi nu en HR-Generalist som blir en viktig del i våra kompetenta team. 

 

 

Rollen som HR-Generalist

Som HR-Generalist i Stora Projekt har du det övergripande ansvaret för att driva HR-frågor för både tjänstemän och yrkesarbetare och vara ett kvalificerat stöd till våra chefer såväl operativt som strategiskt. Du kommer arbeta nära projektens Produktionschefer i Tidaholm och Mariestad och ta en aktiv roll i projektledningsteamet. 

 

I dina uppgifter ingår:

• Samordna rekrytering och administration av anställningar och praktikplatser

• Praktiskt arbeta med onboarding av personal till projektet

• Säkerställa att bakgrundskontroller genomförs på projektets personal

• Stöd till projektets chefer i personalfrågor och svara på HR-relaterade frågor från medarbetarna

• Koordinera kontakt med Försäkringskassa, Arbetsförmedling, Företagshälsovård och liknande

• Koordinera fackliga förhandlingar och MBL-informationsmöten

• Administration kring löner och ersättningar och säkerställa att dessa följer lagar, avtal och NCC:s policys

• Stöd i resursplanering och organisationsutveckling

• Upprätthålla ett tätt samarbete med andra HR inom NCC

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en HR-utbildning och några års relevant erfarenhet där du känner igen dig i uppgifterna ovan. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och våra kollektivavtal.

 

Som person är du trygg och van att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Du är lyhörd, skapar förtroende och har integritet i ditt arbete. Du är van vid att strukturera en stor variation av uppgifter, trivs med att ge service och vara en mittpunkt för projektets medarbetare och partners. För att trivas i rollen uppskattar du en expansiv och rörlig miljö där du blir en självgående problemlösare som får saker gjorda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din svenska är god i tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projektet i Tidaholm eller Mariestad och innebär resor mellan arbetsplatserna. Du rapporterar till Projektdirektör och till ditt stöd har du NCCs interna HR-nätverk.

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-09-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 6 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb HR Partner Stora Projekt