NCC

HR Partner Industry

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Till i Linköping söker vi en HR partner som kan stötta oss i vår östra region strategiskt, taktiskt och operationellt - med sparring och rådgivning till våra chefer och anställda på våra kontor och i produktionen.

Dina nya utmaningar
Rollen som HR Partner hos oss erbjuder en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. 
Du implementerar och driver HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer/policys och gällande lagstiftning samt utifrån NCC Industrys strategi och i nära samverkan med verksamheteten. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer och anställda, bidrar du i hög grad till att driva verksamheten och affären framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa men till viss del även strategiska. De operativa arbetsuppgifterna innebär att du ansvarar för samtliga HR processer samt fungerar som stöd inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, omställning, employer brandig, rehabilitering samt arbetsrätt/förhandlingar. Du har även ansvar för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper. Som HR-partner ingår du i NCC Industry Sveriges HR-team och rapporterar till HR chef Sverige.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi ser att du har universitetsutbildning med inriktning mot HR eller/beteendevetenskap med minst några års erfarenhet från en närliggande HR-roll. Vi ser att du har en god erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer och erfarenhet från kollektivavtal, förhandlingar och arbetsrättsliga frågeställningar. Du har förmåga att arbeta och ta beslut självständigt i förhållande till gällande processer, policys och affärsstrategier. 

Som person är du prestigelös, lyhörd, förtroendeingivande och van att arbeta både operativt och strategiskt. Du har integritet och stort engagemang och intresse för både affärsverksamheten och människorna du stöttar. En god överblick och förmåga att prioritera, driva och slutföra på ett systematiskt och professionellt sätt är viktigt för att lyckas i rollen. Genom ditt coachande och proaktiva stöd till avdelningens ledningsgrupp, chefer och medarbetare är du en ovärderlig partner i vårt arbete att driva vår verksamhet framåt!  

Ytterligare information
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Linköping. Rapportering sker till Industrys HR Chef Sverige. Körkort krävs för tjänsten då besök till medarbetare och kontor i regionen ingår i tjänsten.

Kontakt och ansökan 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR specialist Rekrytering Matilda Jönsson, 070-0887852 . Skicka in din ansökan senast den 9 december via länken nedan. 

Kom och väx! 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 26 minuter sedan . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 28 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb HR Partner Industry