NCC

HR Partner Civil West

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vår HR Partner i Göteborg kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarierande HR Partner som ska stötta region Civil West. Region Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. Region Civil West består av ca 220 tjänstemän och ca 100 yrkesarbetare.

Som HR-partner ingår du i ett HR team med ett 15-tal personer i Sverige. Du samarbetar också med HR-partners från andra affärsområden samt med specialister inom bl.a. rekrytering, arbetsmiljö och projektstöd.


Rollen hos oss
Som HR-partner ingår du i Civil Wests ledningsgrupp. Du implementerar och driver HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer/policys och gällande lagstiftning samt utifrån regionens strategi i nära samverkan med ledningsgruppen. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, omställning, lönefrågor, rehabilitering, personaladministrativ hantering samt arbetsrätt/förhandlingar, utöver detta ansvarar du för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper.


Din profil
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR eller likvärdig utbildning samt tre till fem års erfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete med god vana av att coacha och stötta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade ärenden.

Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.


Ytterligare information
Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med start i början av december 2019. Placering är på vårt regionkontor i Göteborg. Arbetet innebär resor varför körkort är ett krav.


Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Pia Syrén, HR Chef NCC Infrastructure på 070-202 57 18. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-10-02


Välkommen med din ansökan!
Säljare av annonser, bemanning och rekryteringstjänster undanbes kontakta oss för detta uppdrag.


Kontaktpersoner:
Jonas Andersson
jonas.a.andersson@ncc.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb HR Partner Civil West