NCC

Head of Accounts Receivables & Cash

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden och är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation.

Vi söker nu Head of Accounts Receivables & Cash till NCC Business Services (NBS) som trivs med att driva förändringsarbeten då man ansvarar för att avdelningens arbetsuppgifter ständigt utvecklas och förbättras. NBS är ett Shared Service Center som levererar ekonomiadministrativa tjänster för de nordiska bolagen inom NCC-koncernen. NBS har c:a 110 medarbetare som arbetar i processorienterade team.

I rollen har du ett ansvar för ett team om ca 20 personer där det finns två teamchefer för Accounts Receivables och Cash. I rollen ansvarar man för att avdelningen är rätt organiserad och att enhetens medarbetare har rätt kompetens med hänsyn till olika typer av interna och externa krav samt NCCs värderingar.

NCC strävar efter att kontinuerligt förbättra och effektivisera samtliga områden inom NBS och det är därför väsentligt att man i denna roll är delaktig att driva förändringsprojekt. Head of Accounts Receivables & Cash ingår i ledningsgruppen för NBS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Leda arbetet i avdelningen i samverkan med teamcheferna
  • Ta del i och bidra till utveckling inom NBS ledningsgrupp
  • Ansvara för att tjänsteleveransen till kund inom avdelningens ansvarsområde sker effektivt och i enlighet med tillämpliga SLA (Service Level Agreement)
  • Anordna och leda avdelningsmöten
  • Ansvara för uppdaterade och enhetliga rutiner inom eget ansvarsområde/process
  • Sprida kunskap om nya regler och policies inom egen avdelning och i NCC som helhet
  • Utarbeta budget och prognoser och uppföljning för egen enhet

Din Profil
Vi söker en kandidat som har flera års erfarenhet från redovisning och god förståelse för redovisningsprocesser inom en koncern. Väsentligt är även att man har goda ledarerfarenheter och vi ser gärna att rätt kandidat har en akademisk bakgrund. Har man erfarenhet från byggbranschen är det meriterande.

Viktigt att du drivs av att arbeta med utveckling av processer och redovisningsfrågor inom ett Shared Service Center och har dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete. 

För att trivas i rollen söker vi dig som vill arbeta i ett team och nå resultat som en del av ett team. Vi ser även att du drivs av att arbeta med utveckling och effektivisering och har en god förmåga att sätta dig in i systemfrågor. Det är även viktigt att man tar ansvar för att skapa kontaktytor inom koncernen för att lyfta fram väsentliga redovisning-/processfrågor.

NCC är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar NCC med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Senaste ansökningsdag är 21 oktober. Har du frågor eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Schramm, asa.schramm@mpya.se
 eller 073-695 36 10 alternativt Sofia Sand, sofia.sand@mpya.se eller 070-353 39 76.

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 53 Mdr SEK och ca 17 000 anställda. NCC är verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.

 

Kontaktpersoner:

Åsa Schramm

073-695 36 10
asa.schramm@mpya.se  

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Head of Accounts Receivables & Cash