NCC

Handläggare/Projektör El

 

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Erfaren Handläggare/Projektör inom El med intresse för att arbeta närmare produktionen


Här är dina nya utmaningar

Som handläggare/projektör hos oss arbetar du främst med El & Tele-konstruktion i Auto Cad och Revit tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten. Du har med dina kunskaper inom El & Tele även förmågan att se helheten för de andra installationsdisciplinerna, från ett projekts tidiga skede till avslutningsskedet. Du är van att upprätta handlingar inom alla skeden såsom program-och systemhandling samt förfrågningsunderlag. 

Arbetet bedrivs genom samverkan mellan de olika teknikkompetenserna inom Teknik och Hållbarhet och i nära samarbete med olika kunder inom NCC-koncernen. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam miljö och en närhet till produktionen.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som arbetat några år som El- konsult. Du har med fördel erfarenhet av arbete med eller ”mot” en entreprenör. Vi ser att du är gymnasie- eller högskole-ingenjör med inriktning på El & Tele. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du gillar både att jobba självständigt och i grupp. Självklart brinner du för VDC (Virtual Design and Construction). Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer måste du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vara en god kommunikatör. Du behärskar Officepaketet samt Autocad/Magicad/Revit.


Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidareanställningar med placering i Malmö. Resor i tjänsten förekommer.

Kontakta gärna HR Specialist, Monica Klersén, 070-653 90 49 eller Specialistchef Jan Fotmeijer 076-521 58 98 om du har ytterligare frågor. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval kommer att göras löpande dock senast 2018-10-12


Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och med stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring. Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

Vi har ett bra utbyte mellan våra kontor där du kommer att få ta del av erfarenheter från projekt i andra delar av landet. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Välkommen till oss!


Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.

”Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag”

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Malmö


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Handläggare/Projektör El