NCC

Hållbarhetsspecialist Miljöcertifiering

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bland annat bostäder, kontor, offentliga lokaler. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.


Här är dina nya utmaningar!
 
Som hållbarhetsspecialist hos oss arbetar du i synnerhet med hållbara byggnader och deras direkta närområde genom att optimera med avseende på energianvändning, miljöpåverkan, inneklimat och innemiljö, utifrån ett kostnads- och livscykeltänk.

Primärt kommer den här rollen att fokusera på arbete med miljöcertifierade byggnader med tyngdpunkt på certifieringssystemen BREEAM och Miljöbyggnad. Din uppgift blir att driva egna uppdrag och leda andra specialister för att uppnå rätt resultat i projekten. Du kommer att fungera som expertstöd och ofta arbeta i tidiga skeden i våra projekt, där det är viktigt att ha förmågan att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara hållbarhetsarbetet i projektets olika faser samt hur arbetet stärker affären.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
 
Du har minst tre års erfarenhet av arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor i fastighets- eller byggbranschen. 

Du har arbetat med och har intresse av miljöcertifieringssystemet BREEAM och/eller Miljöbyggnad. Har du dessutom erfarenhet av andra certifieringssystem och specialistkunskaper såsom LCA- eller LCC-beräkningar är det extra meriterande.

Du kommer att leda och driva uppdrag hos oss och därför värdesätter vi om du har den erfarenheten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Som person är du drivande inom ditt område och har en vilja att utveckla NCC. Du är självgående, utåtriktad och skicklig på att kommunicera. Du trivs med att genomföra arbetsuppgifter såväl i grupp som självständigt. Vidare har du god förmåga att planera, driva och administrera uppdrag samt att anpassa dig när det blir ändrade förutsättningar.


Detta är vad vi erbjuder!
På stabsenheten NCC Teknik & Hållbarhet arbetar idag ca 130 personer med placering i främst Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har kompetenser inom Hållbarhet, konstruktion, installation och visualisering.

Inom Hållbarhetsenheten i Stockholm där tjänsten utlyses ingår idag 20 personer varav 8 stycken i miljögruppen. Vi samverkar också över landet med vår enhet i sydväst. Vi arbetar med frågor som rör miljö, energi, byggnadsfysik och social hållbarhet. Som specialister fokuserar vi vår verksamhet på stöd i tidigt skede, projektering, produktionsfrågor och frågor i byggnadernas driftsfas. För att utveckla NCC och branschen är en del av vårt arbete också kopplat till central och extern utveckling samt innovationsfrågor.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring. 

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter.


Ytterligare information
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Stockholm. Resor i tjänsten kan förekomma. 

Vill du veta mer om tjänsten? 
Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering, Karin Österman de Wall, 0790-78 72 10 eller Gruppchef, Louise Wall, 070-088 73 86. Registrera din ansökan och CV nedan. Urvalet görs löpande till och med 2019-06-28.

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.
Välkommen med din ansökan!
 
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Solna . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Hållbarhetsspecialist Miljöcertifiering