NCC

Gruppchef till NCCs specialistgruppen Västmanland & Sörmland

Här är dina nya utmaningar

Nu söker NCC Civil Middle en gruppchef för specialistgruppen till Västmanland / Sörmland. Som gruppchef hos oss på NCC ligger du alltid steget före den dagliga produktionen och verksamheten ute i våra projekt. Vi ser vår gruppchef arbeta aktivt som en länk mellan tjänstemännen i såväl specialistgruppen som produktionspersonalen, vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för ett gott ledarskap.

 

Drivs du av att tillsammans med dina kollegor hos oss på NCC, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat och ett bra arbete i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

 

 

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen, sedan om det är i en roll som platschef, entreprenadingenjör, inköpare, planerare eller annan roll spelar mindre roll. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du trivs med att både arbeta i grupp men även, stundvis arbeta ensam. Du är trygg i dig själv och stimuleras av att vägleda andra och arbeta som ledaren med ett bredare helikopterperspektiv, snarare än detaljnivå. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har

• Erfarenhet av branschen

• Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

• Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen.

• Kunskaper inom AMA, MER är meriterande.

• Körkort: B-behörighet

• Erfarenhet av ledande befattning

 

 

Kom och utvecklas!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Västerås. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Körkort krävs då tjänsten innebär en hel del resande inom regionen.

 

 

Vill du veta mer om rollen som Gruppchef kontakta:

Rekryterande chef Fredrik Mann, 070-0888244 Fredrik.mann@ncc.se alt

HR-partner Ellinor Johansson, 079-0787913 ellinor.johansson@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna. Senaste ansökningsdagen är dock den 19 januari 2020.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 januari . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 13 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef till NCCs specialistgruppen Västmanland & Sörmland