NCC

Gruppchef Projektstyrning

Nu söker vi en Gruppchef för våra entreprenadingenjörer, projektcontrollers och planerare på division Civil Engineering i Stockholm. Vill du utvecklas som ledare, vara med och säkra affären i våra projekt och trivs i ett nära samarbete med platsledningen? Då kan du vara den vi söker!


Din roll
Som en del i specialistenheten har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och lönsamhet. Du har förmånen att följa projekten från anbudsförfrågan till byggslut i ett nära samarbete med såväl produktionen, plats- och projektchef som kund. Som Gruppchef är ditt huvudsakliga uppdrag att, i samverkan med specialistchef, samordna gruppens resurser för att vi på bästa sätt ska kunna stötta produktionen. En stor del av uppdraget innebär att utveckla och coacha medarbetarna och därutöver verkar du operativt i en specialistroll där du stöttar projekten med bland annat ekonomiuppföljning, prognoser, ÄTA-hantering och kalkylunderlag.

Placering för tjänsten är huvudsakligen på vårt huvudkontor i Solna och på våra projekt i Stockholmsregionen.


Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi eller bygg-och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola, alternativt motsvarande erfarenhet från yrkeslivet. För den här rollen är det dock viktigt att du tidigare har arbetat med liknande specialiststöd till mark- och anläggningsprojekt. Du är antingen en erfaren ledare eller har arbetat flera år i en specialistroll och kan inte vänta på att utvecklas i en ledande befattning!

Vi tror att de mest lyckosamma projekten sker i samverkan med våra kunder och i ett nära samarbete med varandra. God kommunikation på engelska och svenska är därför ett krav. För att trivas i rollen ser vi att du har ett sinne för goda affärer samt motiveras av att hitta de bästa och mest kreativa lösningarna för våra projekt. Vi söker också dig som är noggrann, strukturerad och förstår betydelsen av att leverera goda resultat i tid.


Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i både mindre och större projekt som bland annat Förbifart Stockholm samt utbyggnationen av Tunnel- och Roslagsbanan. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 14e april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta specialistchef Anders Selström tel. 08 – 585 513 10 eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790- 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Kontaktpersoner
Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12

Anders Selström
Specialistchef
08 – 585 513 10
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef Projektstyrning