NCC

Gruppchef projektering, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Söker du en tjänst där du får fokusera på ditt ledarskap och samtidigt får vara en nyckelspelare i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt? Motiveras du dessutom av att vara en del av en stor organisation med en stark, gemensam målbild? Då kan rollen som gruppchef projektering hos oss på NCC vara rätt tjänst för dig!

 

Som gruppchef blir du en del av vår specialistorganisation inom Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala där du arbetar tillsammans med specialistchef och övriga gruppchefer inom inköp och kalkyl med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt. Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Lugnets badhus, Senapsfabriken, Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus samt Nya Campus Borlänge.  

 

 

Rollen som Gruppchef projektering

Som gruppchef kommer du att inneha personal- och budgetansvar för din grupp, som i dagsläget består av 7 medarbetare. Förutom projekteringsledare inkluderas också våra VDC-ledare och Installationsledare i detta team. Tillsammans med dina medarbetare är du ansvarig för att driva utvecklingen inom dessa tre specialistområden i linje med NCC:s och avdelningens övergripande strategi och mål, i syfte att förbättra våra arbetssätt och skapa bästa möjliga förutsättningar för våra projekt under produktionsfasen.

 

Förutom att du som gruppchef leder och fördelar arbetet inom gruppen samt fokuserar på att engagera och utveckla dina medarbetare, arbetar du själv också operativt med att planera och leda projekteringar i bygg- och systemhandlingsskedet. I vår metodik för att leda projektering jobbar vi i NCC Projektstudio som bygger på samlokalisering och VDC. Projektstudiometodiken bidrar till att skapa engagemang, delaktighet och kvalité genom hela projekteringsfasen.

 

Du och dina medarbetare är viktiga nyckelspelare när det gäller att skapa de bästa förutsättningar för en säker och effektiv produktion i nästa skede. Variationen är stor i och med att vi inom avdelningen bygger alltifrån bostäder till kontor, badhus, sjukhus och skolor åt såväl privata som offentliga kunder. Vi arbetar ofta i tidig samverkan med våra kunder och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar.

 

Vi lovar dig en omväxlande och utmanande roll, där du får möjlighet att arbeta såväl operativt som mer strategiskt. Som gruppchef har du många kontaktytor och nära samarbeten med andra, såväl internt som externt, varför det är viktigt att du är en lagspelare och har förmågan att utveckla goda relationer.

 

 

Din profil

För att lyckas i rollen som gruppchef projektering tror vi att du har tidigare erfarenhet av och god förståelse för projekteringsprocessen. Du är trygg i dina kunskaper inom entreprenadjuridik och byggprocessens tidiga skeden. Vi ser med fördel att du också har grundläggande kunskaper inom installationer och ett intresse för VDC och digitalisering.

 

Vi tror att du har ett genuint intresse för ledarskap och har förmågan att skapa engagemang hos dina medarbetare och kollegor. Det är motiverande för dig att få ditt team att utvecklas, både på individ- och gruppnivå. Möjligen är detta nästa steg i din karriär som ledare, eller så har du sedan tidigare verkat i en roll med personalansvar.

 

Som person är du driven, analytisk samt strukturerad och du uppskattar att driva igenom förbättringar och lösa problem som uppstår. Du ser det som en möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit och respekt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och din placering blir på vårt avdelningskontor i Uppsala alternativt på något av våra lokalkontor i Gävle eller Borlänge. Resor i tjänsten kan förekomma till andra kontor eller projekt inom vår avdelning. Som gruppchef rapporterar du till vår specialistchef.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedIn-profil. Sista ansökningsdag är 2022-10-01, men urval kan komma att ske löpande.

 

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Sofia Larsson, Specialistchef på 072-735 13 13. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på 079-072 86 59.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef projektering, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala