NCC

Gruppchef Projektering - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en Gruppchef till vår specialistorganisation!

 

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,3 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av staden såsom Skandionkliniken, Segerstedthuset, Ångström och Senapsfabriken, vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

 


Rollen hos oss

I rollen som Gruppchef ansvarar du för att leda och utveckla arbetet inom din specialistgrupp, med syfte att stödja vår affärs- och produktionsorganisation. Detta inrymmer bland annat att tillsätta projektorganisationer och upprätta planering av specialistresurser till kommande projekt samt att tillse att vi efterlever gällande lagstiftning och regelverk. I dagsläget består gruppen av ca 10 medarbetare som innehar roller som Projekteringsledare, VDC ledare och Installationsledare. Förutom att du har budget- och personalansvar för ditt team, driver utveckling och implementerar strategier samt processer verkar du också operativt inom ditt specialistområde.

 

I uppdraget ingår också att bygga team och vara en ambassadör för NCC:s värderingar som genomsyrar allt vårt arbete.

 

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och vi tror därför att du trivs med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder. Du samarbetar också nära med övriga två gruppchefer inom specialistorganisationen.

 

Inom VDC ligger NCC långt fram i utvecklingen, vi är övertygade om att digitaliseringen av branschen är den enda vägen framåt.

 

Projektstudio – en gemensam arbetsplats där vi jobbar i en genomarbetad projektmetodik med stöd av VDC. Arbetssättet går ut på att inkludera alla projektets deltagare genom samlokalisering vilket ger en bättre struktur, högre engagemang samt effektivare möten med visuell planering.

 

Som Gruppchef Projektering är du en del av vår specialistorganisation och rapporterar till vår Specialistchef. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

 


Du känner igen dig i en eller flera av nedanstående punkter:

  • Vi tror att du har en byggteknisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet.
  • Vi tror att du har erfarenhet som projekteringsledare med grundläggande kunskaper inom installationer och/eller VDC och vill nu ta nästa steg i din karriär som ledare.
  • Har du tidigare praktisk erfarenhet från byggproduktion eller från en ledande roll med personalansvar är detta meriterande.
  • Du är engagerad i ditt arbete och trivs i en roll där du får leda, samordna och utveckla arbetssätt och processer framåt tillsammans med andra
  • Du har ett genuint intresse av att leda människor och vill gärna vara med och utveckla både individer och gruppens arbete.
  • Vi tror att du som person är strukturerad och analytisk samt uppskattar att driva igenom förbättringar och lösa problem som uppstår.
  • Du identifierar dig med våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda

 

Väx vidare med oss!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att kunna ha många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

 

Vi sitter i helt nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Specialistchef Jim Härdin på 070-172 00 77 eller jim.hardin@ncc.se.

 

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2019-11-28, men urvalsarbetet sker löpande.

 


Välkommen med din ansökan!

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 november . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 20 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef Projektering - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala