NCC

Gruppchef Installation

Åtta medarbetare ser fram emot sin nya chef!

Vi är åtta kompetenta personer som arbetar uppdragsbaserat inom EL/Tele eller VVS och i nära samarbete med NCC:s entreprenadverksamhet. Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Vi arbetar från tidiga skeden bl.a. med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Då vi får vara med tidigt i processen har vi oftast större möjlighet att påverka samt att öka vår förståelse för kravställning från både beställare och produktion. I projekten arbetar vi även med våra andra specialisterkollegor såsom inköpare, projekteringsledare och installationssamordnare. Vi är även med under senare skeden då vi har möjligheten att stötta produktion som tekniskt stöd. Om någonting inte fungerar i förvaltningsskedet hjälper vi också till med felsökning och åtgärdsförslag.

 

Hos oss kommer du att få arbeta både strategiskt och praktiskt vilket innebär att du är chef över gruppen men du kommer även att agera som uppdragsledare i en del av våra projekt.

 

Du har övergripande tekniska och ekonomiska ansvaret för gruppens resultat och tillsammans med din chef ansvarar du för att vi har rätt resurser och är rätt bemannade så att vi kan klara våra uppdrag. Du kommer att skapa många kontakter internt på NCC:s lokala avdelningar, eftersom en del av arbetet innebär att informera om vår verksamhet och skaffa uppdrag till gruppen.

 

 

Vad förväntar vi oss av dig!

Nu när du tar ett övergripande ansvar för ett antal medarbetare ska du leda och utveckla oss mot de mål och krav som du har satt utifrån NCC:s strategier och värderingar. Du ska även utveckla oss både som grupp och enskild medarbetare. Därför är det viktigt att du känner dig trygg i ledarrollen och vågar fatta beslut och vägleda en grupp så att vi tillsammans kan leverera det kunden efterfrågar. Vi vill att du finns till hands när vi behöver rådgivning eller att du stöttar oss när vi hamnar i besvärliga situationer.

 

Med fördel har du vana att projektera i MagiCad eller Revit. Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad.

 

Till vardags kommer du att arbeta med och möta kollegor med olika erfarenheter och bakgrund. Det innebär att du trivs med att bygga relationer, har förmågan att lyssna in personer i din omgivning och att du vågar framföra dina tankar.

 

Det krävs att du kan kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Efter din utbildning inom El/Tele eller VVS arbetade du ett antal år som konstruktör innan du tog steget till en roll som uppdragsledare. Du känner att du trivs i rollen som uppdragledare men vill gärna ta nästa steg i karriären alternativt att du redan är gruppchef men känner att det är dags att byta miljö och träffa nya kollegor för att få ny kunskap och nya utmaningar.

 

 

Verksamheten

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 140 medarbetare.

 

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom bl. a konstruktion, installation (el/vvs), brandprojektering, miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik.

 

Installationsverksamheten har medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Vi som söker dig som ny chef finns i Göteborg, Jönköping och Malmö.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placerad på NCC:s kontor i Göteborg. Resor förekommer främst till Skåne och Jönköping.

 

Kontakta gärna specialistschef Ulf Lilliengren 070-652 44 66 alternativt HR Specialist Rekrytering Jonas Andersson 079-078 79 39. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-04-16.

 

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef Installation