NCC

Gruppchef – Enheten Konstruktion Mellan/Nord till Uppsalakontoret

Vi söker nu en gruppchef till enheten Konstruktion Mellan/Nord till vårt uppsalakontor. Enheten består idag av 12 stycken medarbetare fördelade i Stockholm och Uppsala med kompetens inom huskonstruktion.

 

Enheten Konstruktion Mellan/Nord ingår i stabsenheten Teknik och hållbarhet, läs mer nedan. Totalt på Teknik och hållbarhet finns det ca 50 huskonstruktörer från Malmö i söder till Uppsala i norr.

 

Enheten arbetar uppdragsbaserat i nära samarbete med NCC:s entreprenadverksamhet från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCC:s inköps- och produktionsenheter. Uppdragen gäller i huvudsak bostäder och kommersiella byggnader.

 

Här är dina nya utmaningar

 

Då vi är inne i en utvecklings- och tillväxtfas är denna roll strategiskt mycket viktig för oss. Vi ser följande arbetsuppgifter och utmaningar:

 

• Säljansvar

• Resursplanering

• Rekrytering tillsammans med enhetschef (Specialistchef)

• Personal- och utvecklingsansvar för gruppen

• Eget, operativt arbete som kvalificerad specialist i uppdrag

• Medverka i utveckling av hela konstruktionsenheten

 

De här erfarenheterna söker vi

 

• Minst fem års erfarenhet av tekniska utmaningar där du omsätter dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar

• Minst fem års erfarenhet från arbete som uppdragsledare och gärna erfarenhet från att vara gruppchef inom konsult- eller entreprenadbranschen

• God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar

• Utbildningsbakgrund inom konstruktion, gärna på civil- eller högskolenivå

 

De här egenskaperna söker vi

 

• Tydlig förmåga att coacha och inspirera andra samt sprida positiv energi och skapa ett bra arbetsklimat.

• Utvecklings- och lösningsorienterad - både vad gäller medarbetare och verksamhet

• Resultatinriktad

• God kommunikatör både i tal och i skrift på svenska (och engelska)

• Förmåga att sätta affären i fokus, dvs hög samarbetsförmåga med kollegor på NCC och kunden

• Driven, uthållig och tydligt öppen för nya idéer.

• Ansvarsfull, prestigelös och med klar förmåga att delegera, utveckla och motivera medarbetare.

 

Vi förutsätter att du delar våra värderingar - ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

 

Ytterligare information

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Uppsala men innefattar resor inom hela Sverige (främst till Stockholm). Kontakta gärna chefen för enheten Konstruktion M/N Joakim Andersson 079-072 83 05 eller HR Specialist rekrytering, Karin Österman de Wall 079-078 72 10 vid frågor. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-04-15.

 

Kom och väx!

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring.

 

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

 

Välkommen till oss!   

 

 

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 140 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom bl. a konstruktion, installation (el/VVS), brandprojektering, miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

 

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef – Enheten Konstruktion Mellan/Nord till Uppsalakontoret