NCC

Gruppchef anläggningskonstruktion till NCC

Har du mångårig erfarenhet inom anläggningskonstruktion gärna med inriktning mot brokonstruktion och söker ytterligare ansvar? Har du också erfarenhet av projekt mot Trafikverket och trivs med att leda och utveckla andra? 

 

Vi söker efter vår nästa Gruppchef inom Anläggningskonstruktion till vår grupp i Solna. Här kommer du ges en utmanande roll där du kommer att bli en nyckelperson i att expandera vår enhet ytterligare. 

 

 

Rollen som Gruppchef

I rollen som gruppchef är du en del i affärsområdesstaben Teknik inom NCC Infrastructure med kompetens inom teknisk utveckling, rådgivning samt projektering. Teknik är en specialistavdelning och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns enheter med teknisk kompetens inom Anläggning, Miljö, Geo/Mark och Projekteringsledning. Avdelningen har drygt 70 medarbetare med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö.  

 

I ditt uppdrag som Gruppchef har du personalansvar för medarbetarna i gruppen samt möjlighet att driva enhetens utveckling. Det finns ett stort behov av att expandera och du kommer vara en nyckelspelare att driva detta arbete. Du ansvarar för att ta in uppdrag samt att säkerställa beläggningsgraden hos din person. I rollen ingår även att arbeta med egna uppdrag, uppdragsledning samt utredningar. Uppdragen kan variera från arbeten mot Trafikverket, tung industri och anläggningskonstruktioner t.ex. kraftverk & hamnar.  Vi arbetar till absolut största del internt för NCC:s projektorganisationer. Det här är en tjänst för dig som gillar att kombinera teknik, ledarskap och affär. Du ges möjligheten att se utvecklingen i våra projekt på nära håll i projektens olika faser där du och din grupp är högst delaktiga med er tekniska expertis. 

 

 

Din profil

Vi söker dig som är ingenjör/civilingenjör med inriktning mot anläggning och med 8–10 års erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du har med fördel en bakgrund inom brokonstruktion. Har du haft personalansvar tidigare är detta meriterande men vi kan också tänka oss dig som ser det som nästa steg i karriären. Du som söker är en tydlig ledare med god kommunikativ förmåga. Du har en förmåga att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare. Du har även ett starkt kundfokus där du har en känsla för att planera och organisera för att nå uppsatta mål. För denna roll ser vi också att du trivs med att bygga nätverk och relationer med interna såväl som externa parter. 

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt nybyggda huvudkontor i Solna. Du rapporterar närmast till Specialistchef för anläggningskonstruktion Sverige. Resor till andra kontor och platsbesök förekommer i tjänsten. 

 

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, på telefon 0790-78 79 39. Registrera din CV eller Linkedinprofil nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2021-04-26

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med säljare av annonser, bemanningslösningar och rekryterare.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef anläggningskonstruktion till NCC