NCC

Gruppchef Anbud & planering

Nu söker vi en gruppchef för anbuds- och planeringsgruppen inom vår verksamhet för kommersiella fastigheter i Stockholm, avdelning Hus. Som gruppchef arbetar du med din grupp bestående av anbudsingenjörer och planerare samtidigt som du är en del av avdelningens chefsgrupp.

Avdelningen är inne i en spännande tillväxtfas och har de senaste åren genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i den nya Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Närmast på agendan står flera strategiska partneringavtal samt många spännande projekt i projekteringsfasen bland mycket annat. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Avdelningen omsätter cirka 2,5 Mdr kronor och är ca 400 anställda.

Här är dina nya utmaningar

Du leder och utvecklar vår anbuds- och planeringsgrupp och ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du har personal- och ekonomiansvar för ca 12 medarbetare och rapporterar till avdelningens Specialistchef. Anbuds- och planeringsgruppen är en senior och självgående grupp som har gedigen kunskap och erfarenhet inom kalkylering och produktionsplanering. Resultatet av deras arbete är konkurrenskraftiga och genomarbetade anbud som andas nytänkande och förståelse för kundens behov.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med avdelningens affärsstrategi och anbudsselektering. Du arbetar nära övriga gruppchefer, specialister, affärschefer, projektchefer och produktionschefer.

Du arbetar också med processutveckling kopplat till våra tidiga skeden. Tillsammans med övriga gruppchefer över specialistfunktioner (projektering, inköp, installation, VDC/BIM och projektekonomi) arbetar du med avdelningens verksamhetsutveckling och processer. I gruppen genomsyras arbetet av nytänkande, kreativitet och känslan av att ingenting är omöjligt.

Dina erfarenheter

Du har en vilja att utveckla grupp och individ och har förmåga att på ett ödmjukt sätt motivera, engagera och ge energi till en grupp för att gå mot gemensamma mål.

Vi söker dig som har erfarenhet av anbud och kalkyl inom bygg med kunskaper om produktion och arbetsmetoder och vill utvecklas vidare inom en ledande befattning. Du kan också ha erfarenhet av ekonomi i byggproduktion, från roller som exempelvis projektchef, platschef eller entreprenadingenjör. Arbete med nyckeltal ser vi som meriterande men inte ett krav.

Vi önskar att du har ett intresse att långsiktigt driva och utveckla anbudsprocessen vidare. NCC arbetar aktivt med att utveckla digitala arbetssätt där BIM och VDC blir naturliga delar av informationskedjan.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-specialist Rekrytering 08-585 521 04, marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2018-03-28.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Gruppchef Anbud & planering