NCC

Grönskötselarbetare - Hällefors

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

Vi behöver inför säsongen 2019 förstärka vårt team på marksidan i Hällefors med flera duktiga och erfarna medarbetare. Vi söker en säsongsarbetare med inriktning Grönskötselarbetare med start 2019-05-01 och slut 2019-09-30 (med chans till förlängning)

 

 

Din roll Som grönskötselarbetare arbetar du ute på fältet ibland nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team och utföra diverse grönskötselarbeten i form av gräsklippning mm.

 

 

Din erfarenhet Vi ser att du är en driven person med viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och bekväm att jobba både i grupp och ensam.

 

 

Dina egenskaper Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett jobb på en trivsam arbetsplats med härlig kamratskap.

 

Ytterligare information B-körkort är ett krav.

 

 

Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta 
Platschef Sören Grip - 0705147648
HR Specialist Elin Edberg - 0737240665 


Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt! 
Sista ansökningsdag är 2019-04-25. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Hällefors . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Grönskötselarbetare - Hällefors